Ansøgningsfrist: 15. december 2021

5750 Ringe

Benedikte Krogh Holck Christensen, benedikte1967@icloud.com

nordskovensfriskole.dk

Hvem er vi Nordskovens Friskole er en lille Grundtvig-Koldsk friskole fra 1861 beliggende i skønne, grønne omgivelser på Midtfyn. Vi er certificeret profilskole for specialundervisning.

Vi er en mangfoldig skole, der rummer specialundervisningselever fra 0.-10. klasse med forskelligartede forudsætninger, heriblandt generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder, udviklings- og tilknytningsforstyrrelser.

Vi underviser på tværs af flere klassetrin med den enkelte elevs faglige forudsætninger for øje. Fordelingsgrundlaget afgøres af kognitive, emotionelle og sociale forudsætninger.

Vi har et kompetent og engageret personale, der er meget optaget af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Eleverne bliver mødt med en mentaliseringsbaseret pædagogisk tilgang, hvor vi er anerkendende, nysgerrige og tålmodige.

Vi undervisningsdifferentierer dagligt i et bredt spænd, hvilket bl.a. lykkes på grund af vores høje normering.

Hvem er du
Vi søger en synlig skoleleder, gerne med ledelseserfaring, der prioriterer både administrativ- og pædagogisk ledelse højt. Du er den naturlige leder, som trives med at gå forrest som vores fyrtårn, der kan navigeres efter. Du kan samtidig give plads til dialog, så der sikres medindflydelse og ejerskab. Vi ønsker, at du leder skolen med respekt for de eksisterende strukturer, friskoletraditioner og værdier vi har, men også bidrager med nye ideer.

At bidrage til et rummeligt og varmt arbejdsmiljø er en selvfølgelighed hos os. Vi ønsker, at du har lysten til at udnytte og udvikle vores kompetencer og ressourcer bedst muligt. Du kan se dig selv som sparringspartner og have stor interesse i pædagogisk ledelse.

Vi ser gerne, at du har specialpædagogisk viden samt stærke relationelle kompetencer. Du kan træde til i hverdagen, når der er brug for en ekstra hånd.

Du har økonomisk forståelse og overblik. Det er dig, der i tæt samarbejde med det administrative personale og bestyrelsen, planlægger og følger strategien for drift og økonomi.

Det formelle
Stillingen er på 100 %. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ”Ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Vi forventer, at du orienterer dig på skolens hjemmeside www.nordskovensfriskole.dk og har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesformand Benedikte Krogh Holck Christensen : benedikte1967@icloud.com

Ansøgningen og relevant dokumentation sendes i pdf format til: benedikte1967@icloud.com (Mærket: ’Ansøgning’)

Ansøgningsfrist 15.december 2021
Første samtale d. 4/1 2022, anden samtale d. 11/1 2022.