Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 29. marts 2023

Tilføjet: 10. marts 2023

Adresse

Nørre Åby Efterskole

Olaf-Nielsensvej 7

5580 Nørre Aaby

Kontakt

Kåre Bering Bauer, 3030 5440

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger en lærer, der brænder for undervisning og formidling, og som kan inspirere og motivere vores elever til at vokse - både fagligt og som menneske.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Undervisning i dansk og tysk på 10. klasses niveau samt føre eleverne til afgangsprøve.
  • Undervisning i kreative linjefag (eftermiddagsfag)
  • Socialt og aktivt samvær med eleverne om aftenen og weekender
  • At afholde spændende og også gerne lidt skøre arrangementer for eleverne
  • At være rollemodel, som kan inspirere både i og uden for klasselokalet

Du bliver en del af et engageret og energisk efterskoleteam, der går op i at skabe et læringsmiljø, hvor eleverne føler sig set og hørt. I dig ser vi en lærer, der kan skabe en positiv og støttende atmosfære har evnen til at motivere og udfordre eleverne.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring inden for undervisning og lægger vægt på personlige egenskaber såsom humor, empati og en positiv tilgang til livet.

Kan du undervise i både dansk, tysk og i kreative linjefag er det helt optimalt, men vi modtager også gerne ansøgninger fra lærere, der blot har to af de tre fag, vi søger. Hvis du også har andre talenter, må du meget gerne fortælle os om dem.

Vi er en efterskole med 128 elever og 23 ansatte med syv forskellige linjefag. Vores elevgruppe kommer lige fra Aalborg til Bornholm og har interesser, der går i alle retninger. Som skole tænker vi i 'det hele menneske' og ser os ikke bare som et undervisningssted, men også som et forpligtende fællesskab - et hjem, som alle skal kunne trives og udvikle sig i.

Både ude og inde har vi moderne faciliteter og masser af plads at boltre os på. Ude har vi padelbaner, fodboldbaner og en lille kunststofbane, mens vi for få år siden udvidede skolen med helt nyt musiklokale, træningscenter og dansestudie. Hvert skoleår tager vi desuden på skitur til Østrig samt på kulturrejse til Berlin.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på job@naae.dk, senest onsdag d.29. marts 2023. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til forstander Kåre Bering Bauer på 3030 5440.

Se i øvrigt mere om skolen på www.naae.dk