Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 26. maj 2023

Tilføjet: 8. maj 2023

Adresse

Efterskolen ved Nyborg

Ringvej 5

5800 Nyborg

Kontakt

Forstander: Søren Munk, 4027 7241
Viceforstander: Søren Madsen, 2076 4402
evn@evn.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

På Efterskolen ved Nyborg søger vi en engageret lærer til en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 01. august 2023 til at varetage undervisningen i dansk og matematik på FP10-niveau. Du skal brænde for efterskolens alsidige opgaver og livsstil og trives i et efterskolemiljø, hvor vi tager læring og dannelse alvorligt.

På Efterskolen ved Nyborg bliver du kollega med 20 dygtige, ambitiøse og engagerede lærere. Vi har plads til 184 elever, der alle brænder for én af vores 4 linjefag: Fodbold, basketball, WW og kunst.

Vi tilbyder:

  • En dynamisk efterskole med fokus på dannelse, skole og linjefag.
  • Dygtige og motiverede elever, som har lyst og mod på at bruge 8-10 timer ugentligt på deres linjefag.
  • Stor indflydelse på skolens hverdag og udvikling.

Vi søger en underviser, der:

  • Har forudsætninger for at kunne undervise i dansk og matematik på FP10-niveau.
  • Brænder for efterskolelivet.
  • Trives med at være sammen med unge mennesker med forskellige interesser.
  • Er stærk i sin faglighed og god til at skabe relationer til såvel elever som kollegaer.

Til jobbet hører også de opgaver, som naturligt er en del af efterskoleliver – herunder aften- og nattevagter, weekendtilsyn, studieture, rejser og andre fælles aktiviteter.

Efterskolen ved Nyborg vægter god faglig undervisning, der sikrer den enkelte elev størst mulig læring. Vi er ligeledes en efterskole, som bruger meget tid på linjefaget og har en forventning om at vores elever er motiveret for begge dele. Udover skolefag og linjefaget tilbyder vi også en bred vifte af forskellige valgfag.

Ansættelsen er som udgangspunkt på fuld tid og sker i henhold til den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til enten forstander Søren Munk, (40277241) viceforstander Søren Madsen (20764402) eller på evn@evn.dk

Send din ansøgning og relevante bilag til; evn@evn.dk senest fredag d. 26.maj. – Der holdes ansættelsessamtaler i uge 22 og 23.