Ansøgningsfrist: 17. januar 2022

Nyborgvej 501
5881 Skårup

Telefon: 62 23 145 4 / 29 84 85 03

Vi søger en person, der er imødekommende, selvstændig og struktureret og holder af en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer.
Vi er en friskole med 40 ansatte, 215 elever, 75 børn går i SFO, og vi har 44 børn i vores børnehave.

Vi forventer, at du:

• har erfaring og indgående kendskab til bogføring, fakturering og regnskab
  • har erfaring og indgående kendskab til lønberegning og lønudbetaling
  • håndterer indberetninger til ministerier og kommuner, f.eks. vedr. lærerregister, vikar-sygdomsrefusion og elevadministration
  • er serviceorienteret og god til kommunikation
  • er loyal og fleksibel i samarbejdet med skolens ledelse
  • indgår i den daglige kontakt til ansatte, elever og forældre
  • er frisk til almindelige sekretæropgaver bl.a. telefonbetjening, skrive og sende mails
  • engagerer dig i skolens fællesarrangementer

Vi tilbyder en afvekslende administrativ stilling på vores friskole med tæt kontakt til forskellige faggrupper i et udviklingsorienteret arbejdsmiljø.

Vi benytter KOMiT’s administrative program til bogføring, elevadministration og lønregnskab. Vores intra er Viggo.

Du er velkommen til at kontakte skolen på 6223 1454/2984 8503 fra 4. januar for nærmere oplysninger. Vi vil gerne vise dig rundt på skolen.

Ansøgningen med bilag sendes på mail i et samlet pdf-dokument til skoleleder Per Wendelboe kontor@voresfriskole.dk og skriv ”ansøgning” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er mandag den 17. januar 2022 kl. 12.00

Der vil være samtaler torsdag den 20. januar fra kl. 14.30.

Har du ikke hørt fra os inden uge 6, er stillingen besat til anden side.