Ansøgningsfrist: 29. januar 2023

Ollerup Bytorv 4
5762 V. Skerninge

Dorthe Boe Christensen, 2223 9485 / dc@ollerupfriskole.dk

Da en af vores dygtige lærere skal have orlov, søger vi en lærer pr. 1. marts 2023 men gerne pr. 1. februar 2023. Ansættelsen er tidsbegrænset til d. 30. juni 2023.

Vi søger en lærer på deltid, som vil indgå i et fagligt og kreativt skolefællesskab, og som brænder for undervisning. Du skal kunne varetage idræt i overbygningen og kunne føre 9. klasse til eksamen i idræt. Derudover skal du have specialundervisning på alle klassetrin. Hvis du kan undervise i idræt, natur/teknik og musik på mellemtrinnet, vil det være dejligt. Fortæl os gerne i din ansøgning, hvad du ellers kan byde ind med af fag – måske er det lige det, vi står og mangler.

Vi vægter:

• Faglighed og kreativitet.
  • Bevægelse, musik, fællesskab, mangfoldighed og fordybelse.
  • Motivation, nysgerrighed og lyst til at lære.
  • IT med fokus på pædagogik og læring.

Vi forventer, at du:

• brænder for at lave friskole og har lyst til at tænke med og tænke nyt.
  • har et fagligt ’drive’ og lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde med lærere og pædagoger.
  • er god til klasserumsledelse, anerkendelse og relationer.

Vi søger en uddannet lærer, der kan byde ind på flere af de nedenstående områder:

• Du har linjefag i idræt og meget gerne erfaring med at føre til eksamen i idræt.
  • Du kan teste for ordblindhed, har erfaring med specialundervisning og evt. have lyst til at være ansvarlig for KIM-møder.
  • Du kan byde ind på flere af disse fag: Idræt, musik, natur/teknik, specialundervisning.

Ollerup Friskole er en Grundtvig-koldsk friskole med plads til både traditioner og fornyelse. Vi har ca. 210 elever fra 0.-9. klasse og en SFO med ca. 90 børn. Skolen ligger i et attraktivt skolemiljø med efterskole, højskole og Den frie Lærerskole.

Henvendelser vedrørende stillingen rettes til skoleleder Dorthe Boe Christensen på tlf. 22 23 94 85 eller på dc@ollerupfriskole.dk. Ansættelse sker jf. overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning med relevante bilag sendes samlet i én pdf-fil navngivet med ’ansøgers navn’ og med ansøgning på første side til dc@ollerupfriskole.dk senest søndag d. 29. januar kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler mandag d. 30. januar efter klokken 16.00.

Hvis du ikke har hørt fra os inden 6. februar, er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Se mere på: www.ollerupfriskole.dk og på www.facebook.com/ollerupfri