Ansøgningsfrist: 16. december 2022

Ollerup Bytorv 4
5762 Vester Skerninge

Ulla Madsen, 2057 3729 / um@ollerupfriskole.dk

Da en af vores dygtige lærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en lærer pr. 1. februar 2023 men gerne pr. 1. januar 2023.
Vi søger en lærer på fuld tid, som vil indgå i et fagligt og kreativt skolefællesskab, og som brænder for undervisning. Du vil primært være knyttet til mellemtrinnet, hvor du bl.a. skal undervise i musik, matematik og kor, men du har også musik i indskolingen og idræt i overbygningen.

Vi vægter:

• Faglighed og kreativitet.
  • Bevægelse, musik, fællesskab, mangfoldighed og fordybelse.
  • Motivation, nysgerrighed og lyst til at lære.
  • IT med fokus på pædagogik og læring.

Vi forventer, at du

• brænder for at lave friskole og har lyst til at tænke med og tænke nyt.
  • har en musikalsk baggrund f.eks. i folkemusik, SDS, en videregående musikuddannelse, eller at du gennem personlig interesse har opøvet musikalske og undervisningsmæssige kvalifikationer, der gør dig i stand til at varetage stillingen.
  • er engageret, ansvarlig og har lyst til at sætte dit positive præg på friskolen.
  • har et fagligt ’drive’ og lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde med lærere og pædagoger.
  • er god til klasserumsledelse, anerkendelse og relationer.

Vi søger en uddannet lærer, der kan byde ind på flere af de nedenstående områder:

• Du har undervisningserfaring med sammenspil på mange klassetrin.
  • Du vil være med til at udvikle vores mellemtrinskor, minikor og ekstrakor.
  • Du kan byde ind på flere af disse fag: Matematik, madkundskab, idræt og klasselærer.
  • Du har erfaring med at føre til eksamen i idræt.
  • Du har lyst til at arrangere koncerter og ”åben scene”.
  • Du kan spille til morgensang.

Ollerup Friskole er en Grundtvig-koldsk friskole med plads til både traditioner og fornyelse. Vi har ca. 210 elever fra 0.-9. klasse og en SFO med ca. 90 børn. Skolen ligger i et attraktivt skolemiljø med efterskole, højskole og Den frie Lærerskole. Lønmæssigt matcher vi Svendborg Kommune.

Henvendelser vedrørende stillingen rettes til viceskoleleder Ulla Madsen på tlf. 20573729 eller på um@ollerupfriskole.dk. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Ansøgning med relevante bilag sendes samlet i én pdf-fil navngivet med ’ansøgers navn’ og med ansøgning på første side til viceleder@ollerupfriskole.dk senest fredag d. 16. december kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler onsdag d. 21. december efter klokken 16, men hvis du er forhindret denne dag, må du ikke tøve med at sende en ansøgning alligevel. I det tilfælde, finder vi en anden dag at afholde en samtale.
Hvis du ikke har hørt fra os inden 1. januar, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Se mere på: www.ollerupfriskole.dk og på www.facebook.com/ollerupfri