Ansøgningsfrist: 19. oktober 2020

Svendborgvej 3, Ollerup
5762 Vester Skerninge

Poul Henning Jørgensen, 21 49 26 12 / ph15a@hotmail.com

En lederstilling på en historisk og visionær højskole i konstant bevægelse

Er du klar til at træde ind i en unik position på en levende højskole? Vil du gerne stå i spidsen for 65 ansatte og skabe inspirerende indhold for mere end 200 elever? Vil du drifte en større organisation, skabe udvikling og bruge dit talent for tal, forhandling og forretning? Er fællesskaber noget af det vigtigste, du ved, og har du stor kærlighed til bevægelse?

Så vil vi gerne i dialog med dig; Gymnastikhøjskolen i Ollerup søger en ny forstander. En forstander, som skal tegne højskolen, turde kigge frem og tænke nyt, men også være en del af skolens eksisterende kultur og værdisæt.

Forståelse for folkehøjskoleliv
Du skal forstå og ville folkehøjskolens fundament. Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er sammen med vores tætte relation til foreningsliv og frivillighed en naturlig del af vores hverdag.

Flair for samarbejde og ledelse
Evnen til at samarbejde er afgørende – det gælder skolens øvrige ledelse, medarbejdere og elever. Vi skal kunne lægge vores solide forankring i lokalmiljøet, vores betydningsfulde kontakter til skolens brede vifte af samarbejdspartnere og verden omkring os i dine hænder.

I overskrifter ser dine ansvarsområder således ud:

• Daglig drift og medarbejdertrivsel
  • Samlet økonomi og budget for højskolen og den nybyggede Ollerup Arena
  • Organisatorisk udvikling og den strategiske retning
  • Udvikle skolens indhold, pædagogik og rammer
  • Vedligeholde og udvikle skolens kulturarv

Dine personlige kvalifikationer
Du har ledelseserfaring, og din tilgang til medarbejdere og elever er empatisk og anerkendende. Desuden har du lysten og evnen til at ville hverdagens udfordringer og glæder med elever og lærere samt være skolens samlende figur. Du er aktiv i offentlige sammenhænge og giver gerne dine holdninger til kende.

Gymnastikhøjskolen i Ollerup er en skole med internationale elever og samarbejdspartnere, så det er en forudsætning, at du kan begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Med stillingen følger en forstanderbolig på skolens grund.

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte skolens formand, Poul Henning Jørgensen på telefon: 21 49 26 12 eller e-mail: ph15a@hotmail.com

Ansøgningsprocessen
Løn og ansættelsesvilkår følger bestemmelserne i gældende højskolelov, samt bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for forstandere.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning samt CV via linket her

Når du benytter formularen, beder vi (Centrum Personale) om dit formelle samtykke til at behandle dine data i forbindelse med ansøgningen. Centrum Personale yder selvfølgelig fuld diskretion.

Ansøgningsfristen er 19. oktober, og samtaler afholdes 26. oktober og 3. november 2020 i Odense.

For udvalgte kandidater til stillingen indeholder ansættelsesprocessen: Samtaler med ansættelsesudvalget, en personprofiltest med tilbagemelding samt en case. Referencer tages efter aftale.

Gymnastikhøjskole i Ollerup i 100 år
Gymnastikhøjskolen i Ollerup blev grundlagt i 1920 og havde 100-års fødselsdag 1. maj i år.
Ollerup står på en lang tradition af bevægelse, dannelse og lederuddannelse.
Vi er dybt optaget af højskolernes hovedsigte: Livsoplysning, folkeoplysning og demokratisk dannelse. Yderligere er vi dedikeret til at motivere til frivillighed.
Vi arbejder ud fra et dynamisk og foranderligt dannelsessyn, som er forankret i forskellige livsanskuelser, praktikere og tænkere.
Vi ønsker at være en højskole i konstant bevægelse og i dialog med historien, aktuelle tendenser og verden omkring os.
Som tekstforfatter Jens Sejer Andersen skriver i skolens 100 års jubilæumssang: ”Hvad dit hjerte bli’r fuldt af, løber over i sang. Lad os sammen bevæge historiens gang”.

Du kan læse meget mere om Gymnastikhøjskolen i Ollerup på: www.ollerup.dk