Ansøgningsfrist: 29. maj 2022

Aasum

5240 Odense NØ

Tom Viberg, 52 10 69 62 / tv@raagelund.dk

Vi søger en dygtig, engageret og ambitiøs efterskolelærer, der især kan gøre en positiv og faglig indsats i tysk (9. kl.), dansk (10. kl.) og evt. matematik (10. kl.)

Rågelund Efterskole er en efterskole for normaltbegavede unge med dysleksi. Skolen er beliggende i smukke grønne omgivelser 9 km. fra centrum af Odense.

VI forventer at du:

• Er en dedikeret person, der vil prioritere relations-arbejdet med eleverne.
  • Kan skabe et trygt læringsrum for eleverne og give dem succesoplevelser.
  • Har en anerkendende og professionel tilgang til elever og kollegaer og vil indgå i forpligtende teamsamarbejde.

Du vil indgå i kostskoleaktiviteter, både som kontaktlærer og med undervisning, samvær og tilsyn om aftenen og i weekender på en skole med 94 elever, hvor elevernes faglige og personlige udvikling er i centrum.
Alle skolens medarbejdere er sammen om de daglige opgaver, der knytter sig til efterskolelivet, og ud over fagligheden vægter vi også ansvarlighed, samarbejde, fleksibilitet og ikke mindst humor.

Som kostskolelærer forventer vi, at du er rollemodel og skaber rammer for elevernes motivation og succesoplevelser, så de udvikler troen på egne evner og kan tage ansvar for eget liv og (ud)dannelse.

Se mere på skolens hjemmeside: www.raagelund.dk

Yderligere oplysninger fås hos skolens forstander Tom Viberg,
Tlf. 52 10 69 62, Mail: tv@raagelund.dk

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet. Stillingen er et årsvikariat med eventuel mulighed for fastansættelse. Som udgangspunkt er det en fuldtidsstilling, men timelærere er også velkommen til at søge.

Ansøgning, CV samt referencer og andre bilag sendes derfor til: tv@raagelund.dk
senest søndag den 29. maj 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 7. juni.