Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 27. marts 2023

Tilføjet: 8. marts 2023

Adresse

Ringe Efterskole

Rolighedsvej 25

5750 Ringe

Kontakt

Thomas Danielsen, 2258 4898
Søren Plougheld, 2347 6907

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Skal du være med til at sætte kursen på musiklinjen på Ringe Efterskole, og er du et dedikeret efterskolemenneske, der gerne vil arbejde med unge mennesker i et positivt læringsmiljø, så kan vi være din nye arbejdsplads?

Vi søger en musiklærer, som kan indgå i skolens eksisterende team af dygtige musiklærere og bl.a. være en del af at videreudvikle skolens musiklinje. Vi foretrækker ansøgere med læreruddannelse eller tilsvarende.
Vi ønsker, at vores kommende musiklærer har erfaring med sammenspil og vokalarbejde, og at vedkommende har et bredt genrekendskab inden for den rytmiske musik. Vi ønsker en lærer, der har lyst til at arbejde med og udfordre elever på mange forskellige niveauer, og som har kompetencer til også at flytte de dygtigste elever.
Vi har flotte musikfaciliteter med et veludstyret musikhus, der indeholder tre musiklokaler og et lydstudie.
Vi forventer, at den kommende musiklærer kan spille til morgensang.
Vi kan til gengæld tilbyde et positivt læringsmiljø og et tæt og godt kollegialt samarbejde omkring det at bedrive god efterskole.

Ud over musik indeholder stillingen dansk eller matematik i 10. klasse. Derudover indeholder stillingen kontaktlærerfunktion, almindeligt efterskoletilsyn som aftentilsyn og weekendtilsyn samt deltagelse i lejrture og anderledes dage.

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2023 og som udgangspunkt med en ansættelsesgrad på 100 procent.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til job@rfe.dk senest den 27. marts, og samtalerne vil finde sted løbende og senest i uge 14. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Thomas Danielsen på 22 58 48 98 eller pædagogisk afdelingsleder og musiklærer Søren Plougheld på 23 47 69 07. Se også www.rfe.dk.