Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 17. september 2021

Tilføjet: 31. august 2021

Adresse

Ringe Efterskole

Rolighedsvej 25

5750 Ringe

Kontakt

Thomas Danielsen, 22 58 48 98
Bente Mousten, 20 71 44 19 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Skal du være med til at sætte kursen på en veldrevet efterskole, og er du et dedikeret efterskolemenneske, der gerne vil arbejde med unge mennesker i et positivt læringsmiljø, så kan vi være din nye arbejdsplads?

Vi søger en lærer, som kan indgå i skolens eksisterende team af dygtige tysk- og dansklærere og dertil bidrage med kreative eller idrætslige valgfag.
Vi foretrækker ansøgere med læreruddannelse eller tilsvarende.
Vi ønsker, at vores kommende lærer har erfaring med undervisning i både tysk og dansk. Du må også meget gerne have en kreativ eller idrætslig side, så du kan bidrage med gode input både på vores multilinje og i den brede vifte af valgfag.

Vi kan til gengæld tilbyde et positivt læringsmiljø og et tæt og godt kollegialt samarbejde omkring det at bedrive god efterskole i moderne og velholdte faciliteter.

Derudover indeholder stillingen kontaktlærerfunktion, almindeligt efterskoletilsyn som aftentilsyn og weekendtilsyn samt deltagelse i lejrture og anderledes dage.

Stillingen er med tiltrædelse 1. november 2021 og som udgangspunkt med en ansættelsesgrad på 80 procent. Stillingen er et vikariat med mulighed for fastansættelse.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til job@rfe.dk i en samlet pdf-fil senest den 17. september 2021, og samtalerne vil finde sted løbende og senest i uge 38. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Thomas Danielsen på 22 58 48 98 og viceforstander Bente Mousten på 20 71 44 19 og på www.rfe.dk.