Ansøgningsfrist: 5. november 2021

5350 Rynkeby

Rasmus Kirk Grauenkjær, 25 46 04 05

www.rynkeby-friskole.dk

Rynkeby Friskole er en fri grundskole med pt. 53 elever fordelt fra 0. – 9. klasse heraf 15 i SFO (indskoling) og 17 i klub (mellemtrin) og i alt 11 ansatte.

Skolen er certificeret som profilskole, hvilket betyder at en del af vores elever har særlige behov.
Vi har gode, hyggelige og inspirerende lokaler samt fine udeomgivelser, som benyttes varierende og kreativt.

SFO/Klub er et tilbud til alle elever fra 0. – 6. klasse. SFO’ens åbningstider er 6.30 – 8.45 samt 12.00 – 16.30, og dine mødetider vil være forskellige inden for disse ydertidspunkter. Du kan forvente at skulle dække tre dage med morgenåbning.
Der vil være mulighed for at supplere stillingen med løbende vikartimer i skoledelen.

Vi tilbyder:

• Et godt og varmt kollegialt fællesskab med et tæt og tillidsfuldt samarbejde, og hvor omgangsformen er præget af ærlighed, lydhørhed, nysgerrighed og humor – samtidig med at det pædagogiske fokus rettes mod eleverne.
  • En unik skole i små, hyggelige rammer med godt engagement fra forældrekreds og bestyrelse.

Vi ønsker:

En erfaren pædagog som kan varetage det overordnede ansvar i vores SFO, hvor du – i samarbejde med vores pædagogmedhjælper – vil være hovedansvarlig for tilrettelæggelsen af dagen. Der er rum til kreative idéer og gode indfald i en tydelig struktur.

Du skal være selvstændig og ansvarlig, fagligt dygtig, struktureret og stabil og skal kunne evne at indgå i tæt samarbejde med forældre og kolleger.

Send din ansøgning samt øvrige relevante bilag til skoleleder@rynkeby-friskole.dk eller kontakt skoleleder Rasmus Kirk Grauenkjær på 2546 0405.

Ansættelse sker i henhold til vilkår aftalt mellem BUPL/FOA og Aftaleenheden ved frie grundskoler. Tiltrædelse i stillingen snarest muligt.