Ansøgningsfrist: 12. december 2019

Kirkevej 5
5350 Rynkeby

Rasmus Kirk Grauenkjær, 25 46 04 05

Konkret er der 18 elever i overbygningsklassen, hvor vi søger en ny lærer, men på sigt kan det være en mulighed, at du bliver tilknyttet skolens andre trin.

Rynkeby Friskole er en tryg, lille friskole, hvor alle kender hinanden. Vi har en sund økonomi og en god søgning til klasserne. Vi har arbejdet med inkluderende lærings- og undervisningsmiljøer i mange år, og der er en tydelig rød tråd gennem trivselsarbejdet fra indskoling til udskoling. Hos os er eleverne opdelt i tre trin: indskoling (0. – 3. kl.), mellemtrin (4. – 6. kl.) og overbygning (7. – 9. kl.). Vi er pt. 50 elever på skolen og i alt 11 ansatte. Alle klasser har en social årsplan og en skemalagt trivselstime og to gennemgående klasselærere, som varetager hovedfagene. Vi har i to år været certificeret som en fri grundskole med en særlig specialundervisningsprofil, hvilket bl.a. afføder mange tolærer-timer og et velfungerende kompetenceteam

Vi tilbyder:

• Et godt og varmt kollegialt fællesskab med et tæt og tillidsfuldt samarbejde, og hvor omgangsformen er præget af ærlighed, lydhørhed, nysgerrighed og humor – samtidig med, at det pædagogiske fokus rettes mod elevernes læring.
  • Fleksible arbejdstider funderet i en fornuftig lokalaftale.
  • En unik skole i små, hyggelige rammer med godt engagement fra forældrekreds og bestyrelse.

Vi ønsker:

• En medarbejder med høje ambitioner omkring børns og unges læring, udvikling og trivsel.
  • En medarbejder, der sætter et tæt og dialogbaseret forældresamarbejde i højsædet.
  • En medarbejder, der er dygtig i relationsarbejdet med eleverne.
  • En medarbejder der er stærk indenfor dansk, engelsk og matematik, og gerne underviser på alle klassetrin. Tyskkompetencer er en fordel – dog ikke et krav.
  • En medarbejder med undervisningskompetencer der kan anvendes i skolens kompetenceteam, primært til dansk og sociale kompetencer. Det er en fordel, hvis du er læsevejleder og/eller har erfaring med specialundervisning, elever med dysleksi, AKT eller lignende relevante områder i forhold til kompetenceteamet.
  • En medarbejder, der har den robusthed der skal til, når man arbejder med en alsidig elevgruppe.

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag til skoleleder@rynkeby-friskole.dk senest torsdag den 12. december 2019
Der vil være ansættelsessamtaler i uge 51.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC samt den lokalt udarbejdede arbejdstidsaftale. Tiltrædelse i stillingen snarest muligt
Vil du vide mere, så kontakt skoleleder Rasmus Kirk Grauenkjær, telefon 2546 0405