Ansøgningsfrist: 18. maj 2021

Morten Bruun, 20 93 81 49
Charlotte Toft, 23 48 20 26
(i tidsrummet 9 – 16)

Vi er en Idrætsefterskole med 124 sportsinteresserede elever fordelt på 3 linjer: håndbold, fodbold og badminton - smukt og centralt beliggende.

Vi lægger vægt på høj kvalitet i såvel den sportslige og som den boglige undervisning og sætter stor pris på et godt socialt miljø på skolen. Vi kan tilbyde en efterskole med skønne elever og et dynamisk personale, der værdsætter et godt kollegialt samarbejde.

Matcher stillingen dig?
Du er en fagligt dygtig håndboldtræner med trænererfaring gerne indenfor aldersgruppen (15-17 årige) eller spillererfaring på et godt niveau.
Du har lyst til at undervise og udfordre vores håndbolddrenge og -piger i den daglige træning og til kampe i et tæt samarbejde med vores dygtige håndboldteam.

Stillingen rummer også aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktion. Desuden skal du være god til at igangsætte sportslige og sociale aktiviteter for unge mennesker og have lyst til at tage del i arbejdsopgaverne omkring efterskolelivet generelt.

Stillingen kan være fuld eller deltids alt efter, hvad du kan byde ind med ud over håndbolden. Se skolens andre undervisningstilbud, boglige fag, innovationsfag og valgfag på vores hjemmeside og fortæl os om dine kompetencer i en ansøgning.

Vil du vide mere?
Grundet Corona-situationen, kan du ikke komme og se skolen, inden du søger, men du er meget velkommen til at kontakte viceforstander Morten Bruun (20938149) eller forstander Charlotte Toft (23482026) i tidsrummet 9 – 16.

Se i øvrigt skolens hjemmeside: www.stribidraetsefterskole.dk

Løn og ansættelsesforhold
Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. maj inden kl. 12.00.

Samtaler planlægges afholdt i uge 21

Ansættelse sker pr. 1. August 2021 eller hurtigst muligt derefter.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til kontor@stribidraetsefterskole.dk