Ansøgningsfrist: 24. september 2020

5500 Middelfart

Morten Bruun, 20 93 81 49 / Charlotte Toft, 23 48 20 26
(i tidsrummet 9–16)

Vi er en Idrætsefterskole med 124 sportsinteresserede elever fordelt på 3 linjer: håndbold, fodbold og badminton - smukt og centralt beliggende.

Vi lægger vægt på høj kvalitet i såvel den boglige som den sportslige undervisning og sætter stor pris på et godt socialt miljø på skolen. Vi er en skole med et dynamisk personale der værdsætter et godt kollegialt samarbejde.

Matcher stillingen dig?
Vi søger en faglig dygtig formidler med stærke relationskompetencer.
Du skal, udover at varetage matematik og fysikundervisningen i 10. klasse, være en god samarbejdspartner, en god motivator og du skal brænde for at lave god efterskole – både i dag- og aftentimerne. Desuden skal du være god til at igangsætte sportslige og sociale aktiviteter for unge mennesker.

Vi vil prioritere ansøgere, der ud over matematik og fysik kan byde ind på nogle af skolens andre undervisningstilbud, linje, innovationsfag eller valgfag. Se skolens hjemmeside.

Vil du vide mere?
Grundet Corona-situationen, kan du ikke komme og se skolen, inden du søger, men du er meget velkommen til at kontakte viceforstander Morten Bruun (20938149) eller forstander Charlotte Toft (23482026) i tidsrummet 9 – 16.

Se i øvrigt skolens hjemmeside: www.stribidraetsefterskole.dk

Løn og ansættelsesforhold
Ansøgningsfristen er torsdag den 24. september 2020 kl. 12.00.

Samtaler holdes tirsdag d. 29. september i tidsrummet 14 – 18

Ansættelse sker pr. 1. november eller hurtigst muligt.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til kontor@stribidraetsefterskole.dk