Ansøgningsfrist: 29. november 2021

Strib Idrætsefterskole

Staurbyskovvej 6

5500 Middelfart

Da en af vores lærere går på orlov, søger vi en vikar i perioden 1. januar – 30. juni 2022. Skal du prøve af om efterskolelærer er noget for dig eller har du erfaring, du gerne vil bringe i spil, så får du fra januar til juni chancen for at blive en del af et kompetent, mangfoldigt og hyggeligt lærerteam på Strib Idrætsefterskole.

Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og engelsk og som brænder for at arbejde med unge mennesker. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid og inkluderer kontaktlærerarbejde, aften/weekendtilsyn samt andre opgaver efter aftale.

Vi er en smukt beliggende Idrætsefterskole med 124 elever og vi har igen i år en god og harmonisk årgang, for hvem du kan være med til at skabe rammerne for et fantastisk efterskoleår. Eleverne er fordelt på tre idrætslinjer: Håndbold, Fodbold og Badminton. Derudover er hverdagen krydret med boglige fag, innovationsfag, valgfag og en helt masse efterskoleliv. Se mere på hjemmesiden.

Hvis du udover dansk og engelsk, kan byde ind på en af vores linjer eller evt. spille til morgensang, vil det helt sikkert også være en fordel.

Send en ansøgning og CV som én samlet PDF til os på kontor@stribidraetsefterskole.dk inden d. 29/11 2021 kl. 12.00

Samtaler afholdes sidst i uge 48

Vil du vide mere om skolen, så kig forbi www.stribidraetsefterskole.dk
For yderligere information, så ring eller skriv til skolen på tlf. 64 40 64 05 eller kontor@stribidraetsefterskole.dk

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

OBS! Kort ansøgningsfrist: 29. november 2021 kl. 12.00