Ansøgningsfrist: 21. oktober 2021

Strib Idrætsefterskole

Staurbyskovvej 6

5500 Middelfart

Charlotte Hoé / Charlotte Toft, 64 40 64 05 (kl.13.00 - 14.00)

Vi søger en entusiastisk holdspiller, der med engagement og kreativitet, brænder for at lave god, spændende og sund mad til vore 145 elever og ansatte. Eleverne inddrages i en turnusordning omkring madlavning og det øvrige køkkenarbejde, hvorfor det er vigtigt for os at få en faglært medarbejder, der er anerkendende og respektfuld i sin tilgang til kollegaer og til de unge mennesker. En person, der har humor og som formår at bidrage til den gode stemning, vi ønsker at skabe i køkkenet. En person der har lyst til at arbejde med unge mennesker og lære dem om mad og ernæring.

Du vil indgå i et team med skolens køkkenleder og køkkenets øvrige ansatte. Ligeledes har køkkenet et tæt samarbejde med skolens øvrige medarbejdere og skolens elever. Du vil få stor mulighed for, i samarbejde med køkkenlederen, at sætte dit eget præg på arbejdet og vi lægger vægt på at du er god til at tage ansvar og trives i et miljø, hvor planer en gang imellem ændres og skal tilpasses med kort varsel.

Der lægges ligeledes vægt på, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det ofte inkluderer en ugentlig aftenvagt (til ca. 20.30) og weekendarbejde, ved særlige arrangementer.

Arbejdstiden er i gennemsnit 30-37 timer pr. uge og den daglige arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.45-15.00.

Vi tilbyder en stabil arbejdsplads, hvor mange har været ansat i en længere årrække. Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på det gode samarbejde – også når vi har travlt.

Har du spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenleder Charlotte Hoé eller forstander Charlotte Toft på 64406405 mellem kl. 13.00 og kl. 14.00

Du bedes sende en ansøgning inkl. CV til kontor@stribidraetsefterskole.dk senest torsdag d. 21.10.2021

Der vil blive afholdt samtaler i slutningen af uge 43

Vi ser frem til at høre fra dig