Ansøgningsfrist: 29. maj 2022

Skårupøre Strandvej 3

5700 Svendborg

SKOLESEKRETÆR SØGES
Svendborg Efterskole søger en person, som har lyst og færdigheder til at blive en del af vores administration.

Vi har elever i 9. og 10. klasse, som alle har interesser inden for sport, medie eller samfund - og vi tør godt sige, at vi har nogle virkelig lækre, unge mennesker i huset.

Vi forventer:

• at du er erfaren med bogføring
  • at du føler dig tryg ved telefonpasning og mailkommunikation, og kan lide at arbejde serviceminded
  • at du har lyst til at være en del af administrations-teamet sammen med forretningsfører, viceforstander og forstander. Derfor søger vi både en teamplayer og en der kan arbejde selvstændigt.
  • at du kan lide at være sammen med unge mennesker, både når de spiser, synger og spræller
  • at du har lyst til at være med til at lave efterskole sammen med en flok dejlige kollegaer i alle afdelinger

Andet som er vigtigt for os:

• At du har overblik og kan arbejde på et kontor med høj aktivitet og afbrydelser
  • At du er fleksibelt indstillet på forskellige typer af arbejdsopgaver (fx koordinering, indkøb, telefonpasning, elevkontakt m.m.)
  • At du har lyst til at indgå i forskellige dele af efterskolelivet (fx arrangementer, ture, samvær med elever m.m.)
  • At du vil være med til at opbygge traditioner og kultur på Svendborg Efterskole

Ansættelse: 30 timer/ugen, fast stilling pr. 1. august 2022.

Løn: Efter anciennitet og vejledende lønrammer inden for teknisk-administrativt-personale på efterskoler.

Yderligere info: Har du spørgsmål til opslaget eller stillingen, er du velkommen til at kontakte os på: Tlf. 63636300

Deadline: 29. maj 2022. Ansøgningen sendes i en samlet pdf-fil til: kontor@svendborg-efterskole.dk
Samtaler forventes afholdt: Torsdag d. 2. juni efter kl. 15.00

Du kan læse mere om os her: https://svendborg-efterskole.dk