Ansøgningsfrist: 17. april 2020

5700 Svendborg

Lennart Simonsen, 20 16 51 35

Svendborg Efterskole

• har fået nyt navn og logo (tidligere Svendborg Medie- og Sportsefterskole)
  • har fået nyt værdigrundlag, som i 2018/2019 er gennemarbejdet med medarbejdergruppen
  • ligger i et fantastisk naturskønt område ved skov og strand og tæt på Sydfyns attraktive by Svendborg
  • har dygtige medarbejdere, der brænder for faglighed, skolens liv og linjer
  • har en positiv, engageret og aktiv bestyrelse

Forventninger til dig som leder

• Du er først og fremmest en dygtig pædagogisk leder, som i det daglige formår på en gang at være rummelig og tydelig for både elever og medarbejdere, og som er i stand til at samle og lede medarbejdergruppen som helhed.
  • Du har økonomisk indsigt, er beslutsom og kan skære igennem.
  • Du kan identificere dig med skolens mission, vision, værdigrundlag og værdibegreber og formår at videreudvikle og udmønte dette.
  • Du er ærlig, empatisk, lyttende, idérig og stabil.
  • Du er i hverdagen synlig på skolen og ansigtet udadtil, samt ønsker at promovere Svendborg Efterskole.
  • Du vil have fokus på/øje for skolens udviklingspotentiale - i samarbejde med ledelsesteamet, medarbejdere og bestyrelse.

Vi tilbyder

• Et udfordrende og spændende lederjob med stor indflydelse på skolens drift på både kort og langt sigt i samarbejde med ledelsesteamet, medarbejdere og bestyrelse
  • En dygtig, engageret og loyal medarbejderstab med stor begejstring for skolen
  • Flotte faciliteter i en smuk natur
  • En skole der indeholder stort udviklingspotentiale

Skolen har p.t. 120 årselever og i alt syv linjefag: film, foto, verdensborger, adventure, basketball, dans, amerikansk fodbold og et kommende linjefag e-sport.

Skolen arbejder i sin hverdag med realisering af de 3 kernebegreber: medansvar, dialog og mangfoldighed.

”Det er ikke vinden, der styrer sin sejllads,
men måden hvoraf du sætter dine sejl”
(Kinesisk ordsprog)

Se i øvrigt efterskolens nye hjemmeside www.svendborg-efterskole.dk

……………………………………………………………………………..

Ansøgningsfrist den 17.04.2020 med tiltrædelse 01.06.2020 eller snarest derefter. Ansættelse og løn forhandles individuelt og i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv., af 16. april 2019 med lønindplacering mellem 502.048 kr. og 581.341 kr. (grundbeløb pr. 1.12.2019). Ansøgning med relevante bilag, fremsendes i en pdf fil på mail til kontor@smse.nu.
Samtaler forventes afholdt d. 22.04.20, evt. anden samtale forventes afviklet d. 28.04.20. Der er mulighed for rundvisning på skolen og samtale med personale.
For yderligere oplysninger om stillingen kan bestyrelsesformand Lennart Simonsen kontaktes på tlf. 2016 5135.