Ansøgningsfrist: 12. maj 2021

5700 Svendborg

Lars Luplau, ll@smse.nu

Morten Andersson, ma@smse.nu

“Med rødder i Hal Koch og i rammerne i en af fagbevægelsens tidligere kursusejendomme laver vi efterskole baseret på dialog, mangfoldighed og medansvar

Vi har 3 hovedindgange til vores efterskole: Sport, Medie og Samfund - og vi er ret vilde med, at kunne samle unge mennesker med forskellige interesser på een skole.

Det går faktisk ret godt - vi har stor søgning, og udvider med en ekstra klasse. Derfor søger vi en fysik- og matematiklærer, som vil være med til at skabe Svendborg Efterskole. Det vil blive sammen med ca. 145 elever og 32 tilknyttede ansatte.

• Du er linjefagslærer i fysik/matematik - eller har tilsvarende kvalifikationer
  • Du har lyst til at være efterskolelærer
  • Du har lyst til at være en del af en forholdsvist nyetableret team, som alle har sagt ja til, at være med til at skabe Svendborg Efterskole
  • Du kan lide at arbejde med unge mennesker, både når de synger og når de spræller
  • Du har ideer og lyst til at lave dine egne valgfag
  • Du har evt. erfaring med tyskundervisning. (Profiler med kombinationen matematik-tysk, eller fysik-tysk er også velkomne til at søge)

Stillingen er en fast stilling, med 100% ansættelsesgrad - som vil indbefatte undervisning, tilsyn, kontaktlærerfunktion - samt andre efterskoleopgaver. Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Yderligere information:
Viceforstander, Lars Luplau, ll@smse.nu
Forstander, Morten Andersson, ma@smse.nu
Vi tilbyder desværre ikke individuelle rundvisninger.
Informations-gåtur rundt om skolen: Mandag d. 3. maj. kl. 17.00-18.00

Du kan finde mere information om Svendborg Efterskole på: https://svendborg-efterskole.dk/

Deadline for ansøgning: 12. maj 2021 kl. 12.00 til kontor@smse.nu (alle bilag bedes samlet i een pdf-fil)

Samtaler afholdes: 25.-26. maj 2021 i tidsrummene kl. 16.00-19.00