Ansøgningsfrist: 15. juni 2021

Tommerup Efterskole

Sortebrovej 17

5690 Tommerup

odil Nygaard, 64 76 10 12 (tryk 2)
Peter Munk Povlsen, 29 28 11 72

Da en af vores gode kollegaer i køkkenet, efter næsten 26 års ansættelse, har valgt at gå på efterløn, søger vi nu en kok eller lignende. Du skal sammen med vores køkkenleder, og to andre kollegaer, være med til at videreudvikle vores køkken.

Køkkenet sætter en ære i at servere velsmagende og inspirerende mad og præsentere eleverne for et mangfoldigt udsnit af både danske og internationale retter. De sidste 3 år har vi øget vores fokus på økologi og bæredygtighed. Du skal have lyst til at byde ind med dine erfaringer og ideer, så du i sammenspil med dine kollegaer kan udvikle nye retter og traditioner med udgangspunkt i den høje kvalitet, som vi altid har prioriteret på Tommerup Efterskole.

På Tommerup Efterskole laver vi efterskole sammen - alle ansatte og elever bidrager på hver vores måde til et fælles bedste. Retningen er sat, også i køkkenet, så du skal være klar til at springe med på toget og bidrage både med dine evner og erfaringer i køkkenet, men også med din personlighed i kollegaflokken. Du skal have lyst til at være sammen med unge mennesker, da vi altid har elever med i køkkenet.

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkekristent livs- og menneskesyn, og vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med dette.
Det er vigtigt for os, at eleverne har frihed til selv at forme deres tro og holdninger til livet, både når de er enige og uenige.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Bodil Nygaard på 64 76 10 12 (tryk 2) eller forstander Peter Munk Povlsen på 29 28 11 72. Ansøgningen sendes i en samlet pdf til
post@tommerup-efterskole.dk.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 15. juni kl. 12.00, og der afholdes samtaler i slutningen af uge 24