Ansøgningsfrist: 10. april 2020

Højskolevej 49

5882 Vejstrup

Michael Bjørn, 29 25 49 23

• Har du en stærk og inspirerende lærerfaglighed i et eller flere af fagene dansk, engelsk, fransk og matematik, og kan du eventuelt undervise i et eller flere kreative eller idrætslige fag?
  • Har du øvrige stærke kompetencer for eksempel inden for korsang, projektledelse, kost og ernæring eller noget helt andet, som kunne bidrage til at videreudvikle Vejstrup Efterskole?
  • Tror du på positiv og konstruktiv kommunikation som den bedste vej til elevernes læring og udvikling, og er du god i relationsarbejdet med elever?
  • Ønsker du at samarbejde tæt med kolleger og tage aktivt del i den fortsatte udvikling af Vejstrup Efterskole?
  • Ønsker du at indgå i et spændende kostskolearbejde – også i aftener og weekender?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål og har lyst til at blive en del af Vejstrup Efterskoles læringsfællesskab, så modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

På Vejstrup Efterskole går stærke værdier hånd i hånd med dannelsen af det hele menneske, og vi driver en skole, hvor udvikling og vedholdenhed er i centrum. Alle elever laver personlige målsætninger, og vi hjælper alle hinanden til at nå vores mål. Vi har ca. 250 aktive elever på 10. klassetrin (fra 2021). Vi vægter fællesskabet, respekten for hinanden og elevernes faglige, personlige og fysiske udvikling højt.

Vi tilbyder vores elever et udviklende og dannende efterskoleår med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og drømme. Derfor skal du som person være engageret og have lyst til at indgå i et forpligtende teamsamarbejde med kolleger og lytte til eleverne og tage dem alvorligt. Vi forventer desuden, at du er en god rollemodel for vores elever.

Som medarbejdergruppe tror vi på, at vi udvikler vores skole bedst sammen. Sammen laver vi den bedste undervisning for eleverne, og når vi arbejder sammen, skaber vi den bedste trivsel for alle såvel medarbejdere som elever. Vi arbejder herudover med selvreguleret læring og formativ vurdering som centrale elementer i elevernes læring og personlige udvikling.

I ansøgningen ønsker vi, at du beskriver dit dannelsessyn og dit læringssyn i de fag, du gerne vil undervise i. Vi ønsker herudover at høre om, hvilke andre kompetencer, du har, da vi ønsker, at vores medarbejdere møder eleverne både i den boglige undervisning og i kreative og idrætslige/gymnastiske samt andre sammenhænge.

Vi søger to til tre faste fuldtidsstillinger med start fra 1. august. Ansættelse og løn i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Se meget mere om skolen på www.vejstrup.dk, ligesom du kan tjekke os ud på skolens Facebook-side og Instagram-profil.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte skolens forstander Michael Bjørn på +45 2925 4923. Ansøgning med bilag som en samlet PDF sendes elektronisk til skolen på vejstrup@vejstrup.dk. Sidste ansøgningsfrist er fredag den 10. april kl. 12.00. Der vil blive afholdt samtaler umiddelbart herefter.