Ansøgningsfrist: 1. juni 2020

5882 Vejstrup

Michael Bjørn, 29 25 49 23
Annika Klevang, 41 14 96 67

• Brænder du for at stå i spidsen for køkkenet på en efterskole med 250 idrætsaktive elever og ca. 50 dedikerede medarbejdere, heraf fem dygtige og erfarne ernæringsassistenter i køkkenet?
  • Kan du stå i spidsen for at lave god, varieret og sund mad for 250-300 mennesker i det daglige og for arrangementer på op til 1000 mennesker?
  • Interesserer du dig for varieret, sund og næringsrigtig mad lavet fra bunden af friske råvarer og primært fra lokale producenter og med fokus på bæredygtighed og økologi.
  • Har du stærke ledelseskompetencer, en relevant uddannelse og et godt humør?
  • Kan du være med til at skabe arbejdsglæde og positivt samarbejde med medarbejdere og elever – også når der er travlt?
  • Kan du stå for aftaler med leverandører, indkøb og egenkontrol, og kan du holde dine budgetter?
  • Ønsker du at indgå i et spændende kostskolearbejde omkring den fortsatte udvikling af Vejstrup – også i aftener og weekends?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål og har lyst til at blive en del af en stærkt værdibåren skole med fokus på fysisk aktivitet og sundhed, så vil vi rigtig gerne se en ansøgning fra dig.

Du kommer til at have ansvaret for fem dygtige og erfarne ernæringsassistenter. Vi ønsker at arbejde på en måde, så du har det overordnede ansvar, men at medarbejderne involveres, og at I løser opgaverne sammen.

Som medarbejdergruppe tror vi på, at sammen udvikler vi bedst skolen, og når vi arbejder sammen, skaber vi den bedste trivsel for alle såvel medarbejdere som elever.

Derfor skal du være engageret og have lyst til at indgå i et forpligtende teamsamarbejde med medarbejdere og elever. Alle elever deltager i køkkenarbejdet, og vi forventer, at de lærer om kost og sundhed i forbindelse med høj idrætsaktivitet.

I ansøgningen ønsker vi, at du beskriver dine uddannelses- og ledelsesmæssige forudsætninger for at søge stillingen.

Vi tilbyder gode løn-, pensions- og arbejdsvilkår i et godt køkken. Der er tale om en fuldtidsstilling med start fra 1. august eller hurtigst muligt herefter.

Se meget mere om skolen på www.vejstrup.dk, ligesom du kan tjekke os ud på skolens Facebookside og Instagramprofil.

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte skolens forstander Michael Bjørn på +45 2925 4923 eller afdelingsleder Annika Klevang på +45 4114 9667. Ansøgning med bilag som en samlet PDF sendes elektronisk til skolen på vejstrup@vejstrup.dk. Sidste ansøgningsfrist er mandag den 1.6. Der vil blive afholdt samtaler umiddelbart herefter.