Ansøgningsfrist: 18. november 2019

Gl Assensvej 12

Vesterdal

5580 Nørre Aaby

Stillingen er tidsbegrænset, da der som nævnt er tale om et barselsvikariat. Du skal kunne undervise og føre til FP10 i minimum to af følgende fag: Engelsk, Fysik og Matematik, samt være i stand til at indgå i vores brede vifte af valgfag. Du vil også skulle indgå i det almindelige aften- og weekendtilsyn, og du får din helt egen kontaktgruppe.

Vi forventer, at du har lyst til at engagere dig i efterskolelivet og blive en del af et humørfyldt og intenst fællesskab blandt søde elever og dynamiske kolleger.
Vesterdal Efterskole er en almen efterskole med 115 fantastiske elever og 25 stærkt engagerede medarbejdere. På Vesterdal er fællesskabet baseret på frihed, ansvarlighed og gensidig respekt, og hverdagen præget af seriøsitet, humor, rummelighed, leg og dialog. Vi er en skole i god gænge og stabil drift med vilje og lyst til udvikling og god plads til kreativ udfoldelse.
Du kan få yderligere oplysninger og evt. aftale besøg ved at kontakte os på tlf. 6442 1112.

Vi forestiller os, at der er tale om en fuldtidsansættelse i perioden. Ansættelse sker jf. overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Din ansøgning skal være hos os senest mandag den 18. november 2019 kl. 12.00 via mail på pia@vesterdal.dk. Der vil blive holdt samtaler primo uge 48.