Ansøgningsfrist: 15. december 2019

Vibyvej 26 A

5580 Nørre Åby

Rasmus Kolind Kronborg, 41 81 40 46 / Kari Holm, 22 18 72 41

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.

Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, hvorfor ansøgeren skal kunne lide at være blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring.

Selvstændighed og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt.

Vi søger altså en kok/køkkenassistent, der med engagement, initiativ og højt humør ønsker at blive en aktiv del af skolens køkkenteam, der både varetager madlavning og enkelte særlige rengøringsopgaver.

Ud over køkkenchefen vil køkkenpersonalet bestå af to køkkenassistenter, en rengøringsassistent og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde.
Som person er du nytænkende og involverende. Du trives med at have mennesker omkring dig og nyder samværet med unge mennesker.
Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet – også lige op til en deadline, hvor der kan være travlt i køkkenet.
Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer undtagelsesvis kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at ansøgeren er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er mange større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår.
Arbejdstiden er i gennemsnit 32 timer pr. uge. Daglig arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til Køkkenchef Rasmus Kolind Kronborg på tlf. 4181 4046 eller pæd. leder Kari Holm på tlf. 2218 7241.
Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2020 eller hurtigst muligt.

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: kari@viby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er søndag den 15. december kl. 12:00.
Samtaler finder sted tirsdag den 17. december.