Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 30. maj 2021

Tilføjet: 21. april 2021

Adresse

Ågård Efterskole

Kirkebakken 13

Aagaard

6040 Egtved

Kontakt

Lene Balle, 26 20 12 08

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger pr. 1. august 2021 en barselsvikar, som kan undervise i dansk og tysk i 10. klasse.

Som lærer hos os skal du være med til at videreføre den helt særlige Ågård-ånd. Vi forventer derfor ikke kun, at du har undervisningskompetencerne i orden – men også at du vil bidrage til fællesskabet og efterskolelivet, med alt hvad det indebærer.

Du kommer til at undervise på en moderne efterskole med gode IT-faciliteter og en seriøs tilgang til de boglige fag. Vi sætter altid elevens udvikling i centrum og stræber efter at udfordre og udvikle hver eneste elev, så de bliver klar til deres ungdomsuddannelse.

Der er også mulighed for at præge vores store valgfagstilbud. Skriv gerne i din ansøgning, hvilke andre fag du brænder for – f.eks. musik, kreative eller mediefag.

Vi tilbyder
Som lærer på Ågård Efterskole bliver du en del af vores efterskolefamilie, hvor vi har øje for den enkelte, og hvor nærvær og dannelse er i hovedsædet. Du kommer helt tæt på dine elever, for vi ved, at stærke relationer flytter elever – både fagligt og socialt.

Hos os vil du møde:

  • En attraktiv efterskole, hvor gymnastik, boglige fag og valgfag indeholdende boldspil, musik og kreative fag er i centrum
  • Velholdte og hyggelige faciliteter
  • Engagerede kollegaer og en uformel omgangstone – her kommer vi hinanden ved!
  • En skole med tydeligt afsæt i sit værdigrundlag, der kan mærkes i rammerne, undervisningen og samværet
  • Et værdisæt forankret i den grundtvigske skoletradition, hvor det at give de unge mod på tilværelsen og styrke deres selvværd er grundstenen i vores efterskolearbejde.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 30. maj til post@aagaardefterskole.dk. Du opfordres til at sende ansøgningen i god tid.

Læs mere om arbejdslivet på Ågård Efterskole på skolens hjemmeside: www.aagaardefterskole.dk, hvor du også kan komme videre til vores Facebook-side. Yderligere oplysninger om skolen gives af Lene Balle, tlf. 26 20 12 08. Du er også meget velkommen til efter aftale at besøge os.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.