Ansøgningsfrist: 8. april 2020

9620 Aalestrup

Michael Holm Pedersen, 23 23 22 45
Jørgen Hjort Johansen, 98 64 25 25

Aalestrup Naturefterskole er en god og veletableret almen efterskole i smukke omgivelser i udkanten af Aalestrup by i Himmerland – på grænsen til det midtjyske.

Kort om efterskolen
Skolen blev grundlagt i 1997 af lokale kræfter og relevante interes- seorganisationer. Vi er en efterskole med plads til 110 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Skolen har fire linjefag: jagtlinje, lystfiskerlinje, adventurelinje og hestelinje. Vi er pt. 27 engagerede medarbejdere. Aalestrup Naturefterskoles hverdag og daglige liv bygger på de Grundtvig/Koldske skoletanker og menneskesyn.
Vi vægter den levende samtale, dialogen. Troen på at ligeværd, demokrati og frihed under ansvar er de bærende elementer i mødet mellem mennesker.
Vi søger en synlig og empatisk skoleleder, der sammen med en dedi- keret medarbejderstab vil lede og styre efterskolen ind i fremtiden.

Vi forventer:

• at du har kendskab til og gerne erfaring med efterskoleformen
  • at du har kendskab til skema- og timeplanlægning samt indsigt i budget- og økonomistyring og kan forvalte efterskolens økonomi i et tæt samarbejde med det administrative personale og bestyrelse
  • at du har det pædagogiske overblik
  • at du med empati, humor og engagement brænder for at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere
  • at du har visioner og ideer, som du ønsker at omsætte i samarbejde med personalet, bestyrelsen og eleverne
  • at du har undervisningerfaring

Vi tilbyder:

• et varmt og humoristisk arbejdsmiljø med både kompetente, engagerede og visionære medarbejdere
  • engageret bestyrelse
  • en skole der er klar til videreudvikling
  • en skole som er klar til at møde fremtidens mange nye udfordringer med både nye ideer og stort engagement
  • stærk indflydelse på fremtidens strategier og visioner
  • en skole der har øje for det enkelte menneske og arbejder med en anerkendende pædagogik, som vejen til det gode og forpligtende fællesskab
  • mulighed for tjenestebolig

Vores værdigrundlag, indholdsplan og andre gode informationer kan du læse på vores hjemmeside: www.naturefterskolen.dk

Kontakt bestyrelsesformand Michael Holm Pedersen på tlf. 2323 2245 eller nuværende forstander Jørgen Hjort Johansen, tlf. 9864 2525 for yderligere informationer eller besøg. Vi viser dig gerne rundt.

Ansøgning:
Ansøgning bilagt CV og eventuelle referencer sendes senest d. 8. april kl. 12.00 (i en samlet pdf-fil) på mail til: post@naturefterskolen.dk
Jobsamtaler forventes afholdt i uge 18. Tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller efter aftale.

Ansøgere, der kommer i betragtning til stillingen, skal forvente at gennemgå en personanalyse.

Løn i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.