Ansøgningsfrist: 11. april 2021

9620 Aalestrup

Esben Jensen, 21 42 90 89
Ole Kristian Warthoe,  40 22 75 64

Aalestrup Naturefterskole er en ambitiøs og veletableret almen efterskole med god elevsøgning. Vi er beliggende i smukke omgivelser, i udkanten af Aalestrup by, i Himmerland på grænsen til det midtjyske.

Kort om efterskolen.
Skolen blev grundlagt i 1997 af lokale kræfter og relevante interesseorganisationer. Vi er en efterskole med plads til 110 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Skolen har pt. fem linjefag: jagt-, lystfiskeri-, adventure/ski-, golf/ski- samt hestelinje. Vi er pt. 27 engagerede medarbejdere.
Aalestrup Naturefterskoles hverdag og daglig liv bygger på de Grundtvig / Koldske skoletanker og menneskesyn.
Vi vægter den levende samtale, dialogen. Troen på at ligeværd, demokrati og frihed under ansvar er de bærende elementer i mødet mellem mennesker. Skolens DNA er naturen og mennesket.

Vi søger en synlig, kompetent og empatisk skoleleder, der i godt samarbejde med en dedikeret og erfaren medarbejderstab vil lede og navigere efterskolen sikkert ind i fremtiden i et bæredygtigt perspektiv.

Vi ser gerne:

• at du har kendskab til og erfaring med efterskoleformen.
  • at du har ledererfaring.
  • at du har kendskab til skema- og timeplanlægning samt indsigt i budget- og økonomistyring og kan forvalte efterskolens økonomi i tæt samarbejde med det administrative personale og bestyrelsen.
  • at du med empati, humor, engagement og et solidt overblik brænder for at skabe et godt arbejdsmiljø for alle både elever og medarbejdere.
  • at du har spændende pædagogiske visioner og ideer, som du ønsker at omsætte i samarbejde med personalet, eleverne og skolens bestyrelse.

Vi tilbyder:

• et varmt, harmonisk og humoristisk arbejdsmiljø med både kompetente, engagerede og visionære medarbejdere.
  • sparring med en engageret bestyrelse.
  • mulighed for stærk indflydelse på fremtidige strategier og visioner.
  • en skole der arbejder med en anerkendende pædagogik, som vejen til det gode og forpligtende fællesskab.
  • mulighed for en tjenestebolig.

Vores værdigrundlag, indholdsplan og andre gode informationer kan du læse på vores hjemmeside: www.naturefterskolen.dk
Kontakt Esben Jensen tlf. 2142 9089 eller konstitueret forstander Ole Kristian Warthoe tlf. 4022 7564 for yderligere informationer eller besøg. Vi viser dig gerne rundt på skolen.

Ansøgning:
Ansøgning bilagt CV og eventuelle referencer, sendes i en samlet pdf-fil, senest d. 11. april kl. 12.00 på mail til: nytjob@naturefterskolen.dk

Jobsamtaler forventes afholdt i ugerne 18 - 20.

Tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv., af 16. april 2019.