Ansøgningsfrist: 7. december 2019

Borgergade 41

9620 Aalestrup

Niels-Jørgen Hjort Johansen, 21 23 74 16

Vi søger en humoristisk, dygtig og engageret kollega, der sammen med os vil være med til at lave et fantastisk skoleår for 110 forventningsfulde elever.

Vi har til brug for en lærer, der kan undervise i fysik/kemi i 9. og 10. klasse. Der vil være masser af muligheder for at kombinere med undervisning i andre fag fx biologi, geografi, idræt, matematik, musik/sang. Der er mulighed for at kombinere med forskellige andre opgaver fx: diverse IT- funktioner, markedsføring på de sociale medier, diverse valgfag eksempelvis e-sport, droneflyvning, film/billeder, krop og fitness eller andet.

Vi leder efter en person, der såvel fagligt som menneskeligt kan og vil sætte sit positive fodaftryk i vores hverdag sammen med eleverne. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være seminariet, universitetet eller anden relevant videregående uddannelse.

Ansættelse pr. 11. december 2019 eller snarest herefter.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeret og LC.

Du kan finde oplysninger om skolen på www.naturefterskolen.dk ligesom du er velkommen til at kontakte skolens forstander Niels-Jørgen Hjort Johansen på tlf. 2123 7416.

Ansøgningsfrist er fredag d. 7. december 2019.

Ansøgning sendes til: nj@naturefterskolen.dk