Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 15. september 2021

Tilføjet: 1. september 2021

Adresse

Adventure Efterskolen

Dyntvej 113

Skelde

6310 Broager

Kontakt

Steen Emgren, 22 52 56 47

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger pr. 1. oktober en engageret efterskolelærer, der har lyst til at være en del af hverdagen på vores skole. Her får du et arbejdsliv fyldt med variation, spændende udfordringer og mulighed for at sætte dit præg på undervisningen – og de unge mennesker, der går her.

Adventure Efterskolen har vokseværk. Derfor har vi brug for at udvide lærerstaben og tilføre nye ressourcer, der kan være med til at inspirere og udvikle vores elever inden for matematik og engelsk.

OM DIG

Ud over at være fagligt dygtig inden for matematik og engelsk, er det vigtigt, at du brænder for at arbejde med unge mennesker og gerne vil indgå i dagligdagen på efterskolen. Stillingen er en fuldtidsstilling med vagtforpligtigelser – og vi forventer, du vil tage del i fællesskabet og være med til at gøre Adventure Efterskolen til et livligt og rart sted at være.

Du kommer til at undervise elever fra 9. og 10. klasse i matematik og engelsk – og det er en fordel, hvis du også har mod på at kaste dig over undervisningen i tysk og kristendom.

OM OS
Som lærer på Adventure Efterskolen bliver du en del af et fantastisk fællesskab. Vi er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 90 elever fra hele Danmark og et stærkt lærerteam. Derfor ønsker vi os en kollega med et glimt i øjet og hjertet på det rette sted.

Adventure Efterskolen har niveaudelt undervisning i de boglige fag og vores spændende linjefag er med til at udfordre og udvikle vores elever. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, sundhed og fysisk aktivitet.

ER DU INTERESSERET?
Så send din ansøgning til os senest den 15. september. Ansøgning sendes til 2021 som én samlet pdf til: info@adventure-efterskolen.dk med titlen ”ansøgning 2021” i emnefeltet.

Der bliver afholdt ansættelsessamtaler onsdag den 22. september. Ansøgere, der ikke bliver indkaldt til samtale, må regne med ikke at komme i betragtning.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Læs mere om vores værdier og hverdag på vores hjemmeside: www.adventure-efterskolen.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til forstander Steen Emgren på 22 52 56 47.