Ansøgningsfrist: 5. december 2021

Anita Hartman Meldgaard, ahm2@aller-friskole.dk / 30 20 83 82

Hjemmeside

Det tilbyder vi dig:
Hos os vil du møde en lille og lokal skole, der har et professionelt arbejdsfællesskab med en uformel omgangstone. Vi sigter mod et højt fagligt niveau, men altid med udgangspunkt i det enkelte barn. Skolen vægter fællesskab højt, bl.a. gennem daglig fællessamling med sang, musik og fortælling, gennem store-lille-ven-ordning, teater med hele skolen og arbejdsfællesskaber.

Du vil møde en skole i udvikling - skolen er vokset over de seneste år, og er ved at vokse ud af sine fysiske rammer. Et byggeudvalg arbejder for tiden med muligheder for at udvide rammerne. Aktuelt arbejdes også med skolens værdier ligesom skolens hjemmeside er til revision.

Din profil:

• Du trives med både at tegne de store linjer for skolen og samtidig være en synlig del af skolens daglige liv.
  • Du er den naturlige leder, der opfattes som et fyrtårn, der kan navigeres efter. Din handlekraft sikrer fremdrift i de initiativer, som sættes i gang.
  • Du brænder for friskoletanken.
  • Du ønsker at indtræde i et godt samarbejde i et ledelsesteam sammen med viceskoleleder og SFO-leder.
  • Du trives med at gå forrest som leder, men kan også give plads til andre, så der sikres medindflydelse og ejerskab.
  • Du vil møde skolen med respekt over for allerede eksisterende strukturer og traditioner, men kan også bidrage med nye idéer.
  • Du er en dygtig kommunikator på alle niveauer.
  • Du kan sikre og bidrage til et fortsat positivt arbejdsmiljø.
  • Du kan medvirke til at gøre skolen synlig, nærværende og attraktiv i lokalsamfundet og bygge stærke relationer til det omgivende samfund.
  • Du har organisatoriske og administrative lederevner og kan sikre god planlægning og gennemskuelighed.
  • Du har økonomisk forståelse.
  • Du har ledelseserfaring, undervisningserfaring og friskoleerfaring.
  • Du er en erfaren it-bruger og det er en fordel, hvis du kender til Tabulex og Skoleintra.

Om Aller Friskole:

Aller Friskole er grundlagt i 1988 og er en lille grundtvig-koldsk friskole med 0. til 9. klasse, en klassekvotient på max 18 elever pr. klasse og beliggende uden for Christiansfeld. Der er knap 150 elever, ventelister til kommende årgange, 24 engagerede medarbejdere, en aktiv og velfungerende bestyrelse og støtteforening samt en sund økonomi.

Aller by er et lille lokalsamfund, der i høj grad samles om og på skolen. Skolens bygninger er af ældre årgang, hvilket også er medvirkende til byggetanker, men med mange gode og varierende udeområder og aktivitetsmuligheder; bevægelse vægtes også højt på skolen, der er bl.a. netop bygget parkourbane og udeundervisningslokale. Se mere om skolen på www.aller-friskole.dk

Få mere af vide:
Kontakt leder af ansættelsesudvalget, bestyrelsesmedlem Anita Hartman Meldgaard på ahm2@aller-friskole.dk eller tlf. 3020 8382, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. Du er også meget velkommen til at få en rundvisning på skolen. Kontakt da fungerende viceskoleleder Morten Lang på 3035 5397.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker iht. organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019

Send din ansøgning, CV og relevante bilag til Anita Hartman Meldgaard på ahm2@aller-friskole.dk senest 5. december. Første samtalerunde forventes afviklet i uge 50 og anden samtalerunde i uge 1 2022. Tiltrædelse efter aftale snarest muligt. Referencer indhentes efter aftale.