Ansøgningsfrist: 20. november 2019

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Helle Vestergaard, 42 14 74 80

I stillingen skal du kunne trives i en hverdag, hvor du vil fungere som bindeled mellem både elever, lærere og forældre. Derudover vil du varetage rollen som koordinator for skriftlige og mundtlige prøveperioder og være en central del af teamet omkring skemalægning, hvor du bevarer det store overblik. Som afdelingsleder vil du indgå i et lederteam, som foruden dig tæller syv afdelingsledere. Arbejdet med vores boglige profil foregår i et tæt samarbejde i lederteamet. Desuden skal du selv undervise i et bogligt fag.

BGI akademiet er med 570 elever og over 100 ansatte en stor efterskole, hvilket betyder, at mange brikker i et stort – og nogle gange komplekst – puslespil skal passe sammen. Derfor er det klart en fordel, hvis du elsker at arbejde i Excel, og du besidder et planlægningsgen, der ville gøre Monica fra Friends misundelig.

Foruden de koordinerende opgaver vil du blive leder af én af vores fællesskabsgrupper, som er en samling af elever fra seks huse. Fællesskabsgruppen har til formål at fungere som en lille “efterskole i efterskolen”, hvor der løbende laves relationsskabende aktiviteter. Det prioriterer vi højt for at skabe mindre, men tættere fællesskaber i det store fællesskab. Det relationelle arbejde fylder derfor også en del i stillingen. Du kan læse mere om, hvordan vi organiserer vores forskellige fællesskaber her.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring fra efterskoleverdenen. Vi forventer blot, at du brænder for planlægning, det faglige og ikke mindst de unge menneskers trivsel og udvikling.

Hvis du kan se dig selv i denne rolle, skal du - uanset faglig og personlig baggrund - ikke tøve med at sende os din ansøgning. Din ansøgning og CV skal sendes til bgi-job@bgi.dk i én samlet pdf.-fil inden den 20. november kl. 12,00. Samtalerne vil finde sted den 25. november, og du skal være forberedt på, at vi i ansættelsesprocessen udarbejder en DISC-profil.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet, og lønnen forhandles i intervallet 351.257 kr. - 438.154 kr. årligt.

Du er velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, hvis du har spørgsmål angående stillingen. Hun kan kontaktes på tlf. 42147480.