Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 21. september 2023

Tilføjet: 8. september 2023

Adresse

BGI akademiet

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Kontakt

Leder Helle Vestergaard, 4214 7480

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vil du være en del af teamet på én af landets største efterskoler? Lige nu har du nemlig chancen for at komme med på holdet i en stilling, hvor dine sproglige kompetencer virkelig er i fokus.

I denne stilling vil sprogundervisning fylde det meste, da du både vil komme til at undervise vores elever på 9. og 10. klassetrin i engelsk og fransk.

Udover den boglige undervisning af vores efterskoleelever vil du komme til at varetage opgaven som huslærer, hvor du bliver den primære kontaktperson for et hus med op til 16 unge mennesker. Aften- og weekendvagter samt andre relationelle opgaver vil ligeledes være en del af jobbet. Det er derfor essentielt, at du brænder for arbejdet med unge og ønsker at gøre en forskel i deres efterskoleophold.

Tonen på BGI akademiet er uformel, og vi omfavner mangfoldigheden. Vores team består af undervisere med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et spændende og dynamisk miljø. Det er ikke et krav, at du er læreruddannet. Det kan være, at du har en akademisk baggrund eller andet, der giver dig undervisningskompetence i de omtalte fag.

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Hvis du kan se dig selv i rollen som efterskolelærer med det sproglige i centrum, skal du endelig ikke tøve med at sende os din ansøgning. Ansøgningen + CV bedes sendt som én samlet pdf-fil til job@bgi.dk senest den 21. september. Samtalerne afholdes den 25. september, og tiltrædelsen sker hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har ca. 750 elever fordelt på de to adresser, og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi huser nogle af Danmarks bedste efterskolefaciliteter.