Ansøgningsfrist: 25. september 2020

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Helle Vestergaard, 42 14 74 80

I denne stilling vil sprog fylde størstedelen af jobbet, da du både vil komme til at undervise i engelsk, fransk og eventuelt også spansk. Hvis du har kompetencer til at undervise vores 9.- og 10.-klasseelever i alle tre sprog er det et plus, men det vigtigste er, at du er skarp i det engelske og franske.
Udover den boglige undervisning af vores efterskoleelever vil du eventuelt komme til at varetage opgaven som huslærer, hvor du bliver den primære kontaktperson for et hus med op til 17 unge mennesker. Aften- og weekendvagter samt andre relationelle opgaver vil også være en del af jobbet. Det er derfor essentielt, at du brænder arbejdet med unge og ønsker at gøre en forskel i deres efterskoleophold.

BGI akademiet har 600 elever og lidt over 100 ansatte. Vi har også en mindre afdeling, der hedder Livsstilsefterskolen Hjarnø. Vores tone er uformel, og vi omfavner mangfoldigheden. Vores team består af lærere med forskelligartede baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et spændende og dynamisk miljø.
Hvis du kan se dig selv i rollen som efterskolelærer med det sproglige i fokus, skal du endelig ikke tøve med at sende os din ansøgning. Ansøgningen + CV bedes sendt i én samlet pdf-fil til bgi-job@bgi.dk senest den 25. september kl. 12,00. Vi forventer, at samtalerne vil finde sted den 29. september. Opstarten vil være senest den 1. november. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.