Ansøgningsfrist: 25. oktober 2021

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Helle Vestergaard, 42 14 74 80

Drømmer du om at undervise i gymnastik på en af Danmarks største efterskoler, med højt til loftet,fede springfaciliteter, ivrige efterskoleelever, som du kan være med til at udvikle - og godt kollegaskab? Så læs videre her.

En af vores undervisere skal i gang med uddannelse. Derfor søger vi pr. 1. november (eller snarest derefter) en dygtig og erfaren gymnastiklærer, der har lyst til at undervise og udvikle vores elever i 9. og 10. klasse. Du kommer til at undervise i drengegymnastik, fællesgymnastik og springgymnastik. Har du yderligere undervisnings- og fag-kompetencer, som du kan bringe i spil, hører vi også meget gerne om dem.

Som underviser i gymnastik vil du indgå i det team, der skaber årets gymnastikopvisning. På BGI akademiet har alle vores elever gymnastik, og vores vision er, at eleverne finder glæden ved gymnastikkens bevægelsesmønstre samtidig med, at vi udfordrer dem i det legende og kreative. BGI akademiets DNA – vi gør det sgu – ses udlevet i vores gymnastikopvisninger, der hvert år tager udgangspunkt i et nyt og kreativt tema.

Udover selve undervisningen af vores efterskoleelever vil du også komme til at varetage opgaven som huslærer. Her bliver du den primære kontaktperson for et elevhus med op til 17 unge mennesker. Aften- og weekendvagter samt andre relationelle opgaver er også en del af din stilling. Det er derfor essentielt, at du brænder for arbejdet med unge og ønsker at gøre en forskel i deres efterskoleophold.

Kan du se dig selv i stillingen som efterskolelærer med fokus på gymnastik, og måske en af dine øvrige kompetencer, så send os din ansøgning snarest muligt. Ansøgning + CV bedes sendt i én samlet pdf-fil til job@bgi.dk senest d. 25. oktober kl. 12.00  Samtalerne finder sted onsdag d. 27. oktober, og opstarten vil være hurtigst muligt herefter.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, på tlf. 42147480. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

BGI akademiet er en af landets største efterskoler med 675 elever og en stor mangfoldighed af idrætslinjer. Vores tone er uformel, og vi omfavner mangfoldigheden i både elev- og personalesammensætning. Også derfor består vores team af lærere med forskelligartede baggrunde og kompetencer, hvilket skaber et spændende og dynamisk miljø. Vores elever er opdelt i et Gymnastikakademi og et Sportsakademi. De to akademier har undervisning hver for sig, og har også to forskellige opvisninger. Gymnastikakademiet har ca. 25 opvisninger i løbet af foråret. Sportsakademiet har ca. 8. Skolen ligger på Juelsmindehalvøen tæt ved Horsens. Desuden har BGI akademiet en mindre afdeling på Hjarnø, der hedder Livsstilsefterskolen Hjarnø.