Ansøgningsfrist: 24. januar 2021

Martin Refsgaard Christensen, 51 72 50 55
Mogens Bregendahl, 24 87 19 05

www.bakkelandet.dk

Vi kan tilbyde dig at lede en skole, hvor mangfoldighed, fællesskab og respekt for alle er det, der driver os i hverdagen. Vi sætter fællesskab og læring i samme båd. Vi arbejder på et Grundtvig/Koldsk inspireret grundlag.
Vores placering midt i den favnende natur giver os rige muligheder for at dyrke udelivet i undervisningen og samværet fra vuggestue til 9. klasse.

Vi har moderne og velindrettede bygninger, med meget plads både inde og ude og dermed rigtig store muligheder for udvikling og udførelse af pædagogik og faglighed – kun fantasien kan begrænse dig!

Vi kan blandt meget andet tilbyde dig:

• En spændende hverdag, hvor dagene ikke ligner hinanden.
  • Frihed til ledelse og en skole, vi er stolte af.
  • En engageret og loyal medarbejdergruppe, der sætter børnene i centrum.
  • En engageret bestyrelse og forældrekreds, der støtter op om skole og ledelse.
  • Mulighed for udvikling både personligt og fagligt.
  • Mulighed for at sætte dit eget præg på skolens udvikling i samarbejde med ansatte og bestyrelse.

Vi vil gerne finde en leder, som er fagligt velfunderet og bl.a.:

• Har kendskab til den frie skoleverden og erfaring med børn og unge.
  • Har ledererfaring fra skoleverdenen eller andet lignende.
  • Evner at stå i spidsen for skolen og tegne den ud ad til – kan komme ”ud over rampen”.
  • Viser synlig ledelse både i forhold til børn, forældre og personale.
  • Kan være inspirator i dagligdagen fra vuggestue til 9. årgang.
  • Har eller kan få indsigt i økonomi og administrative retningslinjer for en friskole - (vi har dygtig kontorhjælp).

Vi håber også at finde bl.a. følgende personlige egenskaber hos dig:

• Du har anerkendende og motiverende tilgang til børn og voksne.
  • Du er empatisk og god til at lytte og formidle – god til at skabe kontakt i samtalen.
  • Du er god til at samle og fastholde fællesskabets værdier i vores traditioner.

Praktiske forhold:
Du er velkommen til at kontakte næstformand Martin Refsgaard Christensen 5172 5055 og aftale en rundvisning på skolen og/eller stille nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte vores eksterne konsulent Mogens Bregendahl 2487 1905.

Motiveret ansøgning, CV og relevante bilag sendes elektronisk senest den 24. januar til
mogens@bregendahl.dk

Tiltrædelse den 1. april 2021 eller efter aftale.
Ansættelse sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Aflønningsinterval: 448.089 – 536.728 kr. årligt.