Ansøgningsfrist: 23. november 2020

7182 Bredsten

Søren Petersen, 2615 6240
Trine Bjørn Leth, 6120 5233

Vi søger 1-2 kvalificerede musiklærere, der kan indgå i et kompetent og ambitiøst team omkring vores musiklinjer. Til stillingen kan der høre almindelige efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsynsopgaver og alternative aktiviteter.
Der kan ligeledes indgå undervisningsopgaver i vores friskoles musikskole.
Stillingerne kan variere fra 50-100% i ansættelsesgrad.

Vi har 190 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig.
Vi ønsker at gøre vores elever til ansvarsfulde, selvstændige og hjælpsomme unge mennesker.
Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk for flere informationer.
Vi har 20-25 musikelever fordelt på to musiklinjer. I undervisningen er der primært fokus på rytmisk
sammenspil. Andre vigtige elementer er indspilning (studie), teori, hørelære, SSB, musikforståelse/analyse og
instrumentalundervisning. Vi spiller ca. 25 koncerter om året både i og udenfor huset.

Du har nogle (ikke nødvendigvis alle) af følgende kvalifikationer:
Sammenspilsledelse
Instrumentale kompetencer på guitar, bas, trommer, klaver og blæseinstrumenter
Klaverakkompagnement til kor og fællessang (højskolesangbogen)
Teori/hørelære
SSB
Livelyd
Indspilning og mixning - altså studieteknik

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.
Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLSSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Har dette interesse så send en ansøgning til Efterskoleleder Trine Bjørn Leth trine@balle-mail.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 23/11- 2020 kl. 12.00. Der afholdes ansættelsessamtaler torsdag d. 26/11-2020.
Yderligere oplysninger fås hos skoledirektør, Søren Petersen tlf. 2615 6240 eller efterskoleleder Trine Bjørn Leth Tlf. 6120 5233.