Ansøgningsfrist: 5. juni 2022

Ballevej 57

7182 Bredsten

Rasmus Markussen, 22 54 57 79

Vi søger en kvalificeret lærer, der kan undervise i primært tysk. Derudover er vi interesseret i at høre, hvad du yderligere kan byde ind med.
Til stillingen hører der almindelige efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsynsopgaver og alternative aktiviteter.
Stillingen kan variere i 80-100% i ansættelsesgrad.

Vi søger en dygtig og engageret lærer, der har linjefag eller tilsvarende kvalifikationer i tysk.
Ydermere forventer vi en lærer, der brænder for sit fag og for at give begejstringen videre til eleverne.
Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

Vi har 190 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig. Vi ønsker at gøre vores elever til ansvarsfulde, selvstændige og hjælpsomme unge mennesker.

Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.
Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLESSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Har dette interesse så send en ansøgning til Efterskoleleder Trine Bjørn Leth trine@balle-mail.dk

Ansøgningsfrist d. 5. juni 2022. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 23 eller 24

Yderligere oplysninger fås hos, afdelingsdelingsleder, Rasmus Markussen Tlf. 2254-5779.