Ansøgningsfrist: 30. november 2021

Ballevej 57

7182 Bredsten

Trine Bjørn Leth, 61 20 52 33

Vi søger en kvalificeret håndboldlærer, der kan varetage undervisningen
i linjehåndbold både for piger og drenge.
Derudover hører der til stillingen almindelige efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsynsopgaver og alternative aktiviteter.
Stillingen er et vikariat og kan aftales fra 75%-100% i ansættelsesgrad

Vi har 190 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig. Vi ønsker at gøre vores elever til ansvarsfulde, selvstændige og hjælpsomme unge mennesker.
Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk for flere informationer.

Vi søger en dygtig og engageret lærer. Ydermere forventer vi en lærer, der brænder for sit fag og for at give begejstringen videre til eleverne.
Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.
Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLESSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Har dette interesse så send en ansøgning til Efterskoleleder Trine Bjørn Leth trine@balle-mail.dk

Der afholdes løbende samtaler fra uge 46.

Yderligere oplysninger fås hos efterskoleleder Trine Bjørn Leth Tlf. 6120 5233.