Ansøgningsfrist: 25. januar 2021

7182 Bredsten

Søren Petersen, 26 15 62 40

www.balle-friskole.dk

Vi søger en leder, der kan kende sig selv i vores værdier, og en leder som har et stort hjerte for friskoletanken og det sammenhængende børneliv. Du skal sikre den videre udvikling af vores institution gennem levendegørelse af vores værdier. Du skal vægte synlighed, nærvær og anerkendelse i dagligdagen overfor såvel børn, personale som forældre. Du skal med engagement, energi og tydelig kommunikation bidrage til, og være en del af, vores forpligtende fællesskab.

Vi har en kompetent og velfungerende administration, der hjælper med til løsningen af alle administrative opgaver. Din vigtigste opgave bliver derfor et fokus på faglighed og trivsel, samt på personaleledelse af de nærmeste medarbejdere. Du bliver en del af et lederteam på skolen, hvor refleksion og sparring værdsættes som et fokusområde i forhold til hele skolens udvikling. Du har relevant uddannelse og erfaring inden for pædagogik og undervisning.

Vi er en velfungerende friskole der har eksisteret i mere end 150 år. Skolen har i dag klassetrin fra 0. til 9. klasse med 180 elever. Derudover har vi en børnehave med 30 børn, en efterskole med 190 elever, samt en kursusafdeling.

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig/Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.

Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLESSKAB og GLÆDE er i fokus.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Har dette interesse så send en ansøgning til skoledirektør Søren Petersen sp@balle-mail.dk

Opstart 1. april 2021 eller hurtigst muligt derefter
Ansøgningsfrist mandag d. 25/1- 2021 kl. 12.00.
Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 6 og 8.
Yderligere oplysninger fås hos skoledirektør, Søren Petersen tlf. 2615 6240