Ansøgningsfrist: 30. april 2020

Ballevej 57

7182 Bredsten

Trine Bjørn Leth, 61 20 52 33

Vi søger en kvalificeret håndboldlærer, der kan undervise på håndboldlinjen.
Derudover kan følgende fag være en mulighed: engelsk og/eller dansk
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men ansættelsesgraden kan aftales individuelt.

Vi har 190 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig. Vi ønsker at gøre vores elever til ansvarsfulde, selvstændige og hjælpsomme unge mennesker.
Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk for flere informationer.

Vi søger en dygtig og engageret lærer, der har linjefag eller tilsvarende kvalifikationer i ovennævnte fag.
Ydermere forventer vi en lærer, der brænder for sine fag og for at give begejstringen videre til eleverne.
Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.
Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLSSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Har dette interesse så send en ansøgning til Efterskoleleder Trine Bjørn Leth på trine@balle-mail.dk

Ansøgningsfrist torsdag d. 30/4 2020. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 19 og 20.
Yderligere oplysninger fås hos skoledirektør, Søren Petersen tlf. 2615 6240 eller efterskoleleder Trine Bjørn Leth Tlf. 6120 5233.