Ansøgningsfrist: 19. august 2019

Ballevej 57

7182 Bredsten

Trine Bjørn Leth, trine@balle-mail.dk

Vi har 184 elever fordelt på 9. og 10. klasse i efterskolen, samt en dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig. Besøg vores hjemmeside på www.balle-efterskole.dk

Vi søger en dygtig og engageret tysklærer.
Vi forventer en lærer, der brænder for sine fag og for at give begejstringen videre til eleverne.
Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en rummelig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, en engageret forældregruppe og en gruppe velmotiverede elever.

Vores værdigrundlag: Balle er en Grundtvig Koldsk skole, hvor trivsel, dialog og livsoplysning er i centrum. Vi prioriterer et fællesskab, der fremmer den enkeltes frihed og ansvarlighed. Initiativ, glæde og faglighed er for os vigtige faktorer til personlig udvikling af elever og medarbejdere.
Herudover arbejder vi med afsæt i en overordnet strategiplan, hvor begreberne FAGLIGHED, FORDYBELSE, FÆLLSSKAB og GLÆDE er i fokus.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås hos efterskoleleder Trine Bjørn Leth tlf. 6120 5233 eller skoledirektør Søren Petersen tlf. 2615 6240, hvor der ligeledes kan aftales besøg på skolen.

Ansøgningsfrist mandag d. 19/8- 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 35.

Har dette interesse så send en ansøgning til efterskoleleder Trine Bjørn Leth trine@balle-mail.dk