Ansøgningsfrist: 16. maj 2021

Arnbjerg Alle 10

8800 Viborg

Troels Aamand, 29 63 08 15

Bjergsnæs Efterskole søger pr. 1/8 2021 to lærere, der kan undervise i et eller flere af fagene dansk, engelsk, naturfag og kulturfag. Kan man desuden undervise i kreative eller idrætslige fag, er det rigtig fint. Stillingerne er tidsbegrænsede til skoleåret 21/22.

Dagligdagen på Bjergsnæs Efterskole er meget familiær, hvor de 160 elever er det naturlige omdrejningspunkt. Alle medarbejdere arbejder fokuseret på at give eleverne det bedst mulige efterskoleår. Det er den helt centrale opgave for samtlige ansatte uanset arbejdsfunktion. Gymnastik, fodbold, kreativitet og viden er områder, hvor vi har særligt fokus, ligesom de nære relationer og det forpligtende fællesskab er bærende værdier.

På Bjergsnæs Efterskole er der et tæt lærersamarbejde, hvor en meget stor del af undervisningen forberedes sammen med de øvrige faglærere. I stillingen indgår desuden kontaktlæreropgaver, og også her sker dette i tæt samarbejde med en kollega. I stillingen er der tilknyttet tilsynsopgaver, der kan ligge både om aftenen, natten og i weekender.

Der vil være mulighed for tjenestebolig.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, kan du ringe til forstander Troels Aamand på tlf. 2963 0815

Ansøgningsfrist 16. maj.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen uploades via dette link:

Bjergsnæs Efterskole, Arnbjerg Allé 10, 8800 Viborg