Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. april 2023

Tilføjet: 30. marts 2023

Adresse

Blåkilde Efterskole

Blåkildevej 19

6880 Tarm

Kontakt

Jens Christian Kirk, 9737 1163 / 2255 0654

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
På Blåkilde Efterskole bliver du en del af et positivt arbejdsmiljø med dygtige, hjælpsomme og engagerede kollegaer, der alle arbejder tæt sammen om at være en ’efterskole for alle’. Du bliver også en del af en efterskole hvor værdigrundlaget skinner klart igennem. Vi bygger på det kristne livs- og menneskesyn, sådan som vi møder den i folkekirken.

Efterskolelærer rimer også på store oplevelser, når du bliver en del af vores dejlige aftener, sjove weekender, inspirerende rejser og store fællesskabsoplevelser som musical, gymnastikopvisninger og diverse ture og arrangementer.

Blåkilde Efterskole vægter god faglig undervisning, der sikrer den enkelte elev størst mulig læring. Derfor bliver du en del af vores teamstruktur, hvor man arbejder tæt sammen med sine fag-kollegaer, og udarbejder fælles årsplaner for undervisningen på årgangen. Derfor står du aldrig alene med din undervisning, men har altid let adgang til sparring og planlægning.

Vi har timer til en stilling på fuld tid, men har du andre ønsker er vi åbne for det. Stillingen er en fastansættelse.

At være efterskolelærer er at spille på mange strenge – både som faglærer og valgfagslærer. Vi vil derfor gerne høre hvilke fag og kompetencer du kan tilføre Blåkilde Efterskole. Nogle af fagene kunne være: Fag fra naturfagspakken, bandledelse, dansk, teater, metal, motor, badminton, billedkunst og tekstil.

Hvis du vil vide mere om Blåkilde Efterskole og stillingen som lærer, er du velkommen til at kontakte forstander Jens Christian Kirk på tlf. 97371163/22550654. Her kan du også aftale et besøg på skolen.

Ansøgning
Send din ansøgning mærket “Lærer” som en samlet PDF med relevante bilag og CV til ansoegning@blaakilde-efterskole.dk senest d. 20. april 2023.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.
Vi er gerne behjælpelige med at finde en bolig i lokalområdet.

Blåkilde Efterskole er en veldrevet alment dannende efterskole med et bredt valgfagsudbud, og som lægger vægt på god faglig undervisning. Vi er en skole, der bygger på det kristne livs- og menneskesyn, sådan som vi møder den i folkekirken. Vores rødder er plantet i de folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer.

Blåkilde Efterskole ligger 2 km. syd for Tarm og har plads til 126 elever i 9. og 10. klasse.
Læs mere på www.blaakilde-efterskole.dk