Ansøgningsfrist: 30. august 2019

7990 Øster-Assels

Lars Hansen, 61 75 99 75
Anne Sophie Thomsen, 30 29 20 48

Blidstrup Efterskole er en efterskole med et folkekirkeligt livs- og menneskesyn, der ønsker at give eleverne faglige udfordringer og oplevelser samt skabe et trygt og ligeværdigt fællesskab.
Vi har pt. 75 elever fordelt i 9. og 10. klasse.
Skolen er en bred og almen efterskole. Vi har seks forskellige linjefag og et hav af forskelligrettede valgfag. Skolen er placeret i naturskønne omgivelser og har up to date faciliteter som nyt håndværkercenter fra 2019, ridecenter og crossbane.

Vi søger en forstander som:

• Besidder pædagogiske, økonomiske, administrative og strategiske kompetencer Kan arbejde ud fra skolens værdigrundlag
  • Er rummelig i forhold til en mangfoldig elevflok og personalegruppe
  • Har evnen til at lede og motivere medarbejderne og se den enkeltes potentiale Har gode kommunikative evner, er empatisk, rationel og har let til smil
  • Er visionær og kan være med til at profilere og videreudvikle skolen
  • Er et synligt forbillede for skolen i lokalsamfundet og skolens engagerede bagland

Vi tilbyder:

• En stilling som øverste chef for 18 engagerede medarbejdere -hver især eksperter på deres område En positiv og engageret bestyrelse
  • Historiske bygninger
  • Innovativ skole med stærke traditioner
  • Et solidt og stærkt fællesskab med vægt på nærvær og sammenhold
  • Forstanderbolig (ikke et krav, men vi ser gerne at du ellers bor indenfor rimelig afstand.) Mors - "Limfjordens perle" med et rigt foreningsliv i forhold til kultur, natur og sport.

Yderligere oplysninger om Blidstrup Efterskole og stillingen som forstander kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Lars Hansen 61759975 eller konstitueret forstander Anne Sophie Thomsen 30292048. Du er desuden meget velkommen til at komme og se skolen og møde os.

Ansøgningsfristen er fredag d. 30. august kl. 12. Ansøgning kan sendes til post@blidstrup.dk Ansættelsessamtaler finder sted fredag d. 6. september.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC.