Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 6. juni 2023

Tilføjet: 11. maj 2023

Adresse

Bork Havn Efterskole

Langagervej 1

Nr Bork

6893 Hemmet

Kontakt

Heine Ravnholt, 2113 7846

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Drømmer du om at være en vigtig voksen for unge mellem 14 og 18 år på en spændende efterskole? Bork Havn Efterskole søger en dygtig og dedikeret lærer, som kan undervise i geografi, springgymnastik, idræt og matematik.

Vi ønsker yderligere, at du kan undervise i valgfag. Her glæder vi os til at høre, hvilke valgfag du kan tilbyde. Valgfagene kommer også i spil, når vi har vores fordybelsesdage, hvor du sammen med elever, får lov til at fordybe dig flere dage i træk.

Stillingen er en fastansættelse og på fuld tid.

Ud over ovenstående vil der også være andre efterskolerelaterede opgaver, såsom tilsyn, udvalg, rejseaktivitet og arrangementer af forskellige karakterer.

Som lærer vil du indgå i et kontaktholdsteam med to kolleger, hvor I tilsammen har ca. 20 elever. Heraf vil du få ansvaret for dine egne 6-7 kontaktelever.

Bork Havn Efterskole er en ordblindeefterskole, der tilbyder undervisning i høj kvalitet for elever med læse- og stavevanskeligheder og eventuelt matematikvanskeligheder. Det vil være en fordel, hvis du har viden om eller erfaring med området, men også hvis du bare brænder for efterskoleverdenen.

Bork Havn Efterskole har meget stor elevsøgning, og næste skoleår er fyldt op. Skoleåret 24/25 er stort set også fyldt op.

På Bork Havn Efterskole har vi fokus på et godt arbejdsmiljø, og vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og hvor humoren er en vigtig medspiller.

Hvis ovenstående har skabt interesse, så hører vi gerne fra dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, så find information på www.bhe-skole.dk eller kontakt konstitueret forstander Heine Ravnholt på tlf. 2113 7846.

Der er ansøgningsfrist tirsdag d. 6. juni kl. 12.00. Samtalerne finder sted tirsdag d. 13. juni

Ansættelse pr. 1. august 2023

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgningen skal sendes til: kontoret@bhe-skole.dk.