Ansøgningsfrist: 12. juni 2019

Nr Bork

6893 Hemmet

Michael B. Poulsen, 7528 0222 / 2113 7845

Har du lyst til at prøve kræfter med de spændende muligheder et job som lærer på en efterskole giver, så er chancen her. Vi søger lærere, der kan lide at arbejde med unge mennesker, og har lyst til at engagere sig i efterskolelivets forskelligartede opgaver.

Vi ønsker, at du:

• Kan undervise i et eller flere af fagene: tysk, engelsk, fysik/kemi og føre elever til prøve.
  • Har idéer til hvilke tilbud, du ønsker at udbyde som valgfag.
  • Har erfaring med eller lyst til at tilegne dig viden om læse- og skriveteknologi.
  • Er god til at samarbejde omkring efterskolens mange opgaver og i teams.
  • Har lyst til at deltage i de opgaver, der er forbundet med at være lærer på en efterskole.
  • Har et anerkendende og positivt livssyn.
  • Brænder for samvær og undervisning med vores elevgruppe.
  • Har lyst til at integrere IT overalt i undervisningen.
  • Kan tiltræde den 1. august 2019.

Vores efterskole er for normaltbegavede unge med læse- og stavevanskeligheder. Vi underviser på små hold i skolens obligatoriske fag, foruden en lang række spændende valgfag. Vi er med i front, når det gælder viden og efteruddannelse på ordblindeområdet. Vi er 28 engagerede medarbejdere, der med en positiv og anerkendende omgangstone, trives sammen med vores 123 elever i gode rammer.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgere har mulighed for at kontakte forstander Michael B. Poulsen vedrørende spørgsmål og evt. aftale om besøg på tlf.: 75280222 eller 21137845.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 12. juni 2019

Kontakt: