Ansøgningsfrist: 1. juni 2021

Nr Bork

6893 Hemmet

Peter Due, 30 80 82 22

Bork Havn Efterskole er en ordblindeefterskole for normaltbegavede elever i 8.-10. klasse, der har brug for støtte i undervisningen. Der går 123 elever på skolen og der er i alt 30 ansatte.

Køkkenleder:
Da vores køkkenleder gennem 24 år ønsker at gå nye veje i livet, søger vi en kompetent og handlekraftig køkkenleder. Du har erfaring med ledelse af et storkøkken og er uddannet økonoma, kok, eller lignende.

Du vil være daglig leder for 4 køkkenmedarbejdere og stå for arbejdsplaner, overholdelse af budget, indkøb, planlægning af varieret, nærende og velsmagende måltider alle ugens dage, samt udføre egenkontrol. Du skal i samarbejde med skolens ledelse stå for at tegne og udvikle køkkenets profil i fremtiden, herunder elementer fra de 17 Verdensmål.

I køkkenet er der dagligt 4 elever, som indgår i køkkenets rutiner. Det kræver derfor, at du har pædagogisk indblik og forståelse, så det bliver en god oplevelse at være i køkkenet.

Du vil blive leder af et velfungerende, tidsvarende og lækkert nyt køkken fra 2018.

Der kan forekomme weekend- og aftenarbejde ved arrangementer.

Timerne er fordelt på 42 undervisningsuger, samt ugen inden eleverne starter og ugen efter de er gået på ferie.

Afholdelse af ferie ligger i perioder, hvor skolen er lukket/elever holder ferie.

Ernæringsassistent:
Da vores køkkenassistent gennem 19 år ønsker at gå på efterløn, søger vi en ny kollega. Så har du lyst til sammen med 4 kolleger at lave god og sund kost til og sammen med elever. Har du en positiv tilgang til eleverne, køkkenets og skolens øvrige personale, så er du måske vores nye kollega.

Du skal have et godt overblik, være stabil, kreativ og have lyst til at arbejde med elever.

Du kommer til at arbejde i et nyt og stort køkken. Vi har turnus en uge ad gangen i varm, kold, bag og grønt.

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Du har smil på læben, et godt humør og klar til at byde ind i et forpligtende fælleskab.

Arbejdstid er fra ca. 6.30 til 13.30.

Der kan forekomme weekend- og aftenarbejde ved arrangementer.

Uddannelseskrav: Ernæringsassistent, kok eller tilsvarende.

For begge stillinger:

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 1/6 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler til køkkenleder er tirsdag d. 8/6 og til ernæringsassistent er torsdag d. 10/6. Begge dage fra kl. 14.00-17.00.

Ansøgningen skal sendes til kontoret@bhe-skole.dk, att. forstander Peter Due.

For yderligere information kontakt forstander Peter Due på 3080 8222.

Bork Havn Efterskole – Langagervej 1 – Nr. Bork – 6893 Hemmet