Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 30. september 2019

Tilføjet: 13. august 2019

Adresse

Bråskovgård Efterskole

Bråskovvej 59

8783 Hornsyld

Kontakt

Preben Brunsgaard, 20 43 41 27

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Ansøgningsfrist:30/9-2019
Samtaler forventes afholdt i uge 40-41

Bråskovgård Efterskole, der ligger mellem Horsens og Juelsminde, er en alsidig bred Grundtvig Koldsk efterskole, hvor vores 130 elever er fordelt på 8 meget forskellige linjefag. Vi har 4 grønne linjefag: Outdoor, Jagt, Hestelinjen og Landbrug, og vi har 4 innovative linjefag: KreaLab, TechLab, Foto og Gastronomi. Læs mere om os på www.bge.dk

Vi har en meget broget flok elever, hvilket er en naturlig konsekvens af de meget forskellige linjer. Vores indgangsvinkel til efterskolelivet er netop, at der i mødet mellem elever med vidt forskellige baggrunde og interesser ligger potentialet til en helt særlig dannelse og udvikling, som vi værdsætter.

Vi søger en lærer, der med engagement og høj faglighed kan indgå i vores team af lærere, der er lige så forskellige som eleverne. Vi har højt til loftet, hjerterum og velfungerende fagteams, der står klar til at hjælpe dig.

Du kan dække ovennævnte fag og føre eleverne til de respektive afgangseksamener. Stillingen rummer desuden tilsyn og en kontaktlærerfunktion. Måske er der et eller flere valgfag, du brænder for at byde ind med. Kan du spille klaver vil det være en kæmpe fordel, men ikke et krav.

Yderligere oplysninger og aftale om evt rundvisning på skolen ved henvendelse til forstander Preben Brunsgaard 20 43 41 27.

Ansøgningen sendes til preben@bge.dk

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.