Ansøgningsfrist: 9. august 2020

6740 Bramming

Nikolaj Primdal, 22 65 13 11
Jacob Lauritzen, 60 15 63 61

Vi søger en lærer til et barselsvikariat snarest muligt og indtil 31. december 2020. Stillingen kan efter aftale være med en ansættelsesgrad mellem 75-100%

Vi tilbyder et sjovt, spændende og udfordrende job i efterskolen med masser af glade og forventningsfulde elever og et dynamisk og inspirerende kollegialt fællesskab.

Du indgår i et lærerteam, der er ansvarlig for vores prøvefrie 10. årgang “Frem10D”. Du skal undervise i, dansk, være studieholdslærer, vejlede i forbindelse med projekter, spotfag (boglige valgfag) samt kulturfag, hvor hele årgangen er samlet. Ud over undervisningen indeholder stillingen også aften- og weekendvagter og alt det andet sjove og spændende arbejde, der kendetegner jobbet på en efterskole.

Er du interesseret? Ring og hør mere om stillingen hos forstander Nikolaj Primdal 22 65 13 11 eller viceforstander Jacob Lauritzen 60 15 63 61.

Vi er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 140 elever. Vi har en velfungerende medarbejderstab og en veludbygget skole med to idrætshaller, en springsal og gode undervisningslokaler. Hertil kommer helt nye fællesarealer med tidssvarende studiemiljøer.

Skolens værdigrundlag mm. findes på vores hjemmeside www.brammingefterskole.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist er søndag d.9.august 2020 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til Nikolaj Primdal på np@brammingefterskole.dk - Vi afholder løbende samtaler.