Ansøgningsfrist: 31. oktober 2021

Møllegårdsvej 1

7080 Børkop

Lone Frankel Goul / Henrik Vejsig, 75 86 29 99

Du skal kunne undervise i 10. klasses fysik og matematik. Vi hører meget gerne hvad du ellers kan i forhold til at sammensætte et skema der passer.

Vikariatet er tidsbegrænset og slutter 30. juni 2022. Til stillingen vil der være kostskolerelateret arbejde, såsom tilsyn aften og (enkelte) weekender.

Brejning Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole med fokus på friluftsliv –og natur. Vi har 115 elever i 9. – og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 26 ansatte. Vi har en smuk skole i naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord. Du kan se mere på skolens hjemmeside: www.brejningefterskole.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Lone Frankel Goul eller viceforstander Henrik Vejsig på tlf. 75862999.

Der vil være mulighed for at komme og se skolen, samt høre om stillingen efter aftale. Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 31. oktober 2021 kl. 12.00 og sendes til: kontor@brejning.dk i et samlet PDF-dokument.

Samtalerne vil finde sted i uge 45.